Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-26-2015, 23:38   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Kimse kusuruma bakmasın ama mecliste ki tüm partilerin miletvekillerini adam yerine almıyorum."Niye? diye soracak olursanız ta normal genel seçimden bu yana 70 gün geçti.Hepsi de makam ve mevki uğruna koalisyon hükümetini kurmaktan çekindiler.ve birbirlerine yine hakaretlerle cevap verip oyalandılar.Oysa Türkiye'nin bu kritik döneminde, onların bir fedakarlık yapmasını beklerdik ama ,günlerini hep kem kümlerle geçirip hep vakit doldurdular.İyice anladık ki bunların hiçbirisinin bu ülkenin asıl sorunlarıyla ilgilenmedikleri, sadece bakanlık kapma yarışı ile bir takım ayak oyunları ile adeta bu milletle alay ettiler.Şimdi ise geçici hükümet kurarak güya bir iş becereceklermiş gibi bir hava estirerek yeniden milleti oyalayacaklar ve seçime doğru gidecekler.

Benim gözlemlerime göre AKP hükmeti koalisyon hükümeti kurmakta ısrarlı idi lakin bunu maalesef başaramadı.Ben bu AKP hükümetine hak verdim.Hele de MHP'nin tutumu adeta nazlı sokak çocuğu gibi mızıkçılık oyunu rolü oynadılar.Ellerine geçen bu büyük fırsatı geri teptiler.CHP ve HDP ise, onlar zaten PKK meselesi ile hiç ilgilenmediler.Kanaatim odur ki bu AKP yeniden tekbaşına iktidar olacağa benziyor.1 Kasım'a kadar neler olur bilemeyiz ama bu millet hata yapanları da hiç affetmez.Bunu herkes bilsin isterim..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla