Konu
:
Anayasa Gereği 2 HDP'li Milletvekili Bakan Olarak Seçim Hükümetine Giriyorlar
Tekil Mesaj gösterimi
08-29-2015, 02:54
#
5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
redyellow
Nickli Üyeden Alıntı
http://www.gazetevahdet.com/pkk-uzan...agi-30604h.htm
Haberin kaynağı bu.
VAHDET GAZETESİ.
Ve vahdet gazetesi habere aynen:
PKK uzantısı HDP hükümet ortağı
başlığını vermiş.
Ben de hiç bir değişiklik yapmadan aynen aktardım.
Ama bugün baktım ki garip bir şekilde
BAŞLIK DEĞİŞTİRİLMİŞ!!!!
Haber sitesinin haberinin başlığına müdahale ediliyor ve haberin başlığı "Anayasa Gereği 2 HDP'li Milletvekili Bakan Olarak Seçim Hükümetine Giriyorlar" olarak değiştirilmiş!!!!!
Moderatör arkadaş vahdet gazetesinin başlığından UTANMIŞ olmalı ki kendi kafasına göre bir başlık koymuş habere!
Anayasa gereği de olsa pkk uzantısı hdp hükümetde mi değil mi?
HDPli iki bakan onaylandı bile!
Hem de KALKINMA BAKANLIĞI tesli edildi birine!
Başlığı değiştirmeniz pkk uzantası hdpnin hükümetde olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani sayın moderatör.
Hangisi doğru? Haberde başlık olarak belirtilmiş olan "PKK Uzantısı HDP Hükümet Ortağı" başlığı mı yoksa benim değiştirerek düzenlediğim "Anayasa Gereği 2 HDP'li Milletvekili Bakan Olarak Seçim Hükümetine Giriyorlar" başlığı mı? Elbetteki benim düzenlediğim şekli doğrusu. Çünkü kurulmuş olan hükümet AK Parti-HDP Hükümeti değil geçiçi seçim hükümetidir. Bunun böyle olduğunun bir kanıtı da 63. Hükümet olan seçim hükümetinde HDP'li bakanların yanı sıra MHP'li bir bakanın da olmasıdır. MHP milletvekili Tuğrul Türkeş, 2. Davutoğlu Hükümeti ve 63. Hükümet olan seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı görevindedir. Bu durumda bu hükümete AK Parti-MHP-HDP Hükümeti diyebilir miyiz? Diyemeyiz elbette. Çünkü partiler arasında bir anlaşma, protokol yapılmamıştır. Bu hükümet zorunluluktan doğmuş olan bir seçim hükümetidir.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul