Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-23-2015, 13:34   #19
Kullanıcı Adı
ak61
Dostum dedemin babası Mustafa Kemal'i Samsun'da ilk karşılayanlardan bizde az çok biliyoruz Mustafa Kemal'in kim olduğunu. Bana kalkıp da Türk Bayrağı Kurtuluş Savaşında yerden şekil aldı gibi yalan tarihe atfetsen tamam hadi derim, Abartma ve fason tarih çok çünkü. Ama Mustafa Kemal'e din düşmanı demek gaflettir. Bu adam tekke zaviyeleri kapattıysa, imam hatipleri kurdu. Bu dini konuştuğumuz gibi okuyalım diye tefsirine katkıda bulundu, yahu ben hala görüyorum toplumumuz din konusunda çok cahil, internette dua paylaşan, bu Tweeti bu mesajı 1000 kişiye gönder şukadar sevap kazan gibi saçmalıklara inanan cehalet hala var. Ben demiyorumki asılan 10 larca din adamının hepsi doğrudur hepsi doğru karardır. Doğrusuda vardır yanlışıda. O insanlar ne kadar din adına doğru iş yapıyordu yapmıştı ki onları asan din düşmanı olsun? Bak video uzun izleyemicem ama benim sallama bilgi verdiğim yok. Ezanın Arapça okunmasının yasaklanması 1942'dir. Atatürk varken Arapça okunması tercihe bağlıydı. Ayrıca ezanı Türkçe okutmak din düşmanlığı değil, milliyetçilik ile düşülmüş bir hatadır. Benim bir ideolojim yok bilincimin altıda üstüde temiz açık Allah'a şükür. Bana bunca özgürlüğü getirmek istemiş Türklüğü ve Türk Milletini yücelten bu adama saygı duymak ve sevmek, kendisine dua etmekten başka tercihim olmaz. Sen kendini haklı görüp uslup değiştirmeye başladın böyle yapacaksan hiç yazma. Sallamak uydurmak felan kusura bakma ama adam gibi tartışıyorsan tartış.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla