Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Sizin bu PKK seviciliğiniz ve onu temize çıkarmaya çalışmanız ülkeyi bu hale getirdi.
Ankara bombaları yüzde yüz PKK nın işidir.
İşıd yaptığı her saldırıyı üstlenir , kafa kesmekle ve adam yakmakla övünen işıd onlarca PKK sempatizanının öldüğü bu saldırıyı eğer yapsaydı çoktan zevkle üstlenirdi.
Ama ışid bu saldırıyı üstlenmedi.
PKK kendi teröristlerinden bazılarını ışid e yolluyor, bunların ışid e katıldığına dair kanıt oluştuktan sonra bunları Türkiye ye geri çağırıp bu gibi eylemlerde kullanıyor.
Yahu bu eylemin kime yaradığını düşünerek yine kimin yaptığını bulabilirsiniz.
7 hazirandan önce de hdp Nin mitinginde yine aynısını yaptılar ve böylece hdp Nin barajı geçmesini sağladılar.
Bu gerçeği görmemek için ya saf ya da hain olmak gerekiyor.
PKK nın yaptığı bu saldırıları ışid in üstüne yıkıp işin içinden çıkmaya çalışan yöneticiler yarın birgün ışid gerçekten Türkiye yi hedef alırsa o Zaman ne söyleyecekler acaba?
Sözde müttefikimiz olan Terörist ABD bu saldırıyı fırsat bilerek hemen terörist PKK nın Suriye kolu olan terörist pyd ye 50 tondan fazla silah yardımı yaptı. Bu silahların PKK tarafından Türkiye ye ve Suriye de yaşayan Arap ve Türkmen kardeşlerimize karşı kullanılacağı kesindir.
Türkiye bir iki cılız ses dışında doğru düzgün tepki bile gösteremedi bu skandala !
|
Bu terör saldırısını Barbar IŞİD'in yaptığı kanısında olmamın PKK seviciliği ve PKK'yı temize çıkarma anlamında olduğunu söylemek akıl ve mantık dışıdır. 10 Ekim tarihinde yapılmış olan bu terör saldırısını Barbar IŞİD'in yapmış olabileceğini eldeki verilere bakarak tahminen söylüyorum.
7 Haziran 2015 Genel Seçiminden 1-2 gün önce Diyarbekir'de gerçekleştirilmiş olan saldırıyı PKK'nın yapmış olabileceğini düşünüyorum. Bu hususta AK Parti Forum'da bir konu da paylaştım.
Teslim Olan PKK'lıdan İtiraf: Diyarbakır'da HDP Mitingine Bombayı PKK Koydu
Ama 10 Ekim 2015 tarihinde yapılmış olan ve Türkiye'nin tarihindeki bu en büyük, en kanlı terör saldırısını PKK'nın yapmış olma ihtimalini düşük görüyorum. Çünkü PKK'nın kendisine yakın olan ve içinde çok sayıda sempatizanın olduğu bir kitleye karşı bu kadar vahşice bir saldırada bulunacağına pek ihtimal vermiyorum.
Konu Cihannur tarafından (10-18-2015 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir..
|