Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-13-2007, 16:33   #5
Kullanıcı Adı
parabol
Standart TÜRKÇE RAP CAMİASINDA KRAL KİM ?
Alıntı:
ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
berg Nickli Üyeden Alıntı
bu isimler bir bilerine dis diye sövüyor sizde burda kim kral diyorsunuz ....en iyi sövenmi ? bunlar beşpara etmez admlar bunların akp ye yazdıkları ve söylediklerini biliyormusunuz isterseniz koyim dinleyin fakat ... terbiye meselesi kimse dinlemez bence...
Herkes istediğini yapar, saygı duymak lazımdır,burada lütfen tartışma çıkartmayın,farkındaysanız bu konuyu eleştiri amaçlı açmadım!bu müzik türünü sevmiyor olabilirsiniz,kimse de size sevin demiyor!illaki bu konuda ortalığı karıştıracam diye çabalıyorsanız veriyim size msn mi gelin içinizi bana dökün!lütfen eleştirilerinizi bu konu için daha fazla buraya yazmayın!ya da açın başka bir başlık istediğinizi yapın!bu konuyu amacı dışına taşırmayın AKP DEĞİL AK PARTİ ALEYHİNDE bir yanlış olursa yönetim olaya müdahale eder!sizin müdahalenize gerek yok!!!
aynen katılıyorum..ayrıca terbıyemızede laf uzatamazsın BERG..her konuda nıye bukadar tepkılı oldugunu ve tartısma yaratmaya calıstıgınıda anlamıs degılım..ayrıca dınlaseydın cezanın sagopanın bırcok sarkı sozunun gayet anlamlı ve hos oldugun gorurdun..ama yok ılle muhalefetlık yapılcak degılmı...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla