Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2016, 00:20   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bugüne kadar büyük kalabalıklara sahne olan bazı mitinglere katıldım ama içlerinde en anlamlısı en değerlisi 7 Ağustos 2016 tarihinde katılmış olduğum 7 Ağustos 2016 Demokrasi ve Şehitler Mitingi oldu.

Hayatım boyunca katıldığım mitinglerin arasında en anlamlı en değerli mitingin
7 Ağustos 2016 Demokrasi ve Şehitler Mitingi olması bu mitingimizin 5.000.000 civarında katılımcı sayısıyla Türk Tarihi'nin ve Dünya Tarihi'nin gelmiş geçmiş en büyük ve en kalabalık mitingi olması nedeniyle değildir. Evet bu da önemli bir etkendir ama ana neden bu değildir. 7 Ağustos 2016 Demokrasi ve Şehitler Mitingimizi hayatım boyunca katılmış olduğum mitinglerin en anlamlısı ve en değerlisi kılan şey, o gün orada bulunan 5.000.000 civarında vatansever olarak aziz milletimle birlikte darbelere karşı durarak; vatanımıza, milletimize, demokrasimize, özgürlüğümüze ve şehidlerimize sahip çıkmamızdır. 7 Ağustos 2016 Demokrasi ve Şehitler Mitingimize katılarak darbelere karşı durup; vatanımıza, milletimize, demokrasimize, özgürlüğümüze ve şehidlerimize sahip çıkıp bu değerlerimizi savunduğum için hayatım boyunca katılmış olduğum mitinglerin en anlamlısı ve en değerlisi bu mitingimiz oldu.

Konu Cihannur tarafından (08-11-2016 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla