Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2016, 08:06   #7
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türk lirası günümüzde değerli bir para. AK Parti iktidarından önceki 7 sıfırlı paralarımızı unuttun mu?! 20.000.000 TL'lik banknotları gördük hatırla. AK Parti, paramızdan 6 sıfırı atarak Türk lirasına değer kazandırdı. Şimdi en büyük banknotumuz 200 TL.

Ekonomik sıkıntılardan bahsediyorsun da millet tüketiyor,
beyaz eşya alıyor, otomobil alıyor, tatile gidiyor farkında değil misin? Her şey güllük gülistanlık değil ama iyiye gidiş var. Önce Osmangazi Köprüsü sonra 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı. Aralık ayında Avrasya Tüneli de hizmete açılacak inşaallah.

Türkiye, Büyük Türkiye olma yolunda, yeniden Büyük Türkiye olma yolunda ilerliyor. Hedefi gözden uzak tutmamalıyız ve milletçe daha çok çalışmalıyız. Türkiye'nin Büyük Türkiye olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Yarınlar bugünlerden daha iyi olacak inşaallah.
Hakikaten siz aklinizi kiraya vermissiniz kusurs bakmayin

Bende eski bir ak partiliydim simdi finansçıyım ac bakalim tcmb sitesinden capraz kurlara bak tl ile diger ulke paralarini kiyasla bakalim. TL dunyanin en degersiz 3 parasindan biri bu bir.

Arac satisindan bahsetmissin 2016 nin ilk ceyreginde 2015 e gore %25 azalma var tuik acikladi

Kopru diyorsun osmangazi tek yone 90 lira aliyo yuhh dunyanin neresinde gorulmus kopruye 90 lira para odendigi ?

Almanyada anerikada araba kullandim onlarca kopruden gectim birinde bile para odemedim

Zannedersin ki millet o esyayi pesin aliyo hayir kardesim taksitle aliyo zar zor oduyo

Hem o esya luks degil ihtiyac bunu da kabul edelim.

Avrasya tuneli de yss de osmangazi de tam bir rant kapisi vatandasi soymsk icin tezgah

Simdi istanbuldaki askeri alanlari ali agaoglu denen peskes cekecekler

İgreniyorum artik millet sermayesinin carcur edilip bedelinin milletten tahsil edilmesine !

Konu Cihannur tarafından (10-09-2016 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla