11-03-2017, 20:06
|
|
|
"2011'de Fenerbahçe ceza almasın diye karar çıkaranlar, 2017'de Caner ceza alsın diye karar çıkardı"

Spor yazarı Faik Gürses, Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin ile ilgili çıkan karar hakkında Haber 1903'e açıklamalarda bulundu.
İşte Gürses'in Haber 1903'e yaptığı açıklamalar:
Fenerbahçe Ceza Almasın Diye Karar Çıkartanlar
Caner Erkin hakkında alınan kararı sert bir dille eleştiren Gürses "Alanya maçından sonra Hukuk Kurulunun Caner'in cezasına ortak olduğunu yazmıştım. Elbette Caner hata yaptı. Caner hatayı yaptıktan sonra kanun hükmündeki cezayı değiştirmek ayıp ve mânidardır. 2011'de Fenerbahçe ceza almasın diye çıkan karar, 2017'de Caner ceza alsın diye başka bir karar yürürlüğe sokuluyor. Bu çok çirkin bir davranış. Bu karar Türkiye'de hukuksuzluğun yaygınlaştığını gösteren bir karardır. Bu karara son derece tepkiliyim. Beşiktaş camiası üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artmaktadır. Quaresma'ya Monaco maçında çalınan penaltı Türkiye'de farklı bir hakem tarafından çalınmazdı. Alanyaspor maçında Beşiktaş'ın penaltısı neden çalınmadı? Gün geçtikçe Beşiktaş aleyhine çıkan kararlar küçük bir kıvılcımdan alev topuna döndü. Bugüne kadar büyük harflerle konuşan bir spor yazarı değildim. Artık Beşiktaş üzerinde deney yapıyorlar. Gitsinler başka takımlar üzerinde bunları denesinler. Böyle saçma şey olmaz. Bakın ben 6 maçı tartışmıyorum. Uygulamaya çıkan kararlar, hakemlerin Beşiktaş'a karşı çaldığı düdükler rezalete doğru gitmektedir" dedi.
Beşiktaşlı Futbolcuların Yaptığı En Ufak Bir Şeyde...
Diğer takım oyuncuları hakkında hiçbir yaptırım uygulanmamasının çirkinliğin üzerinde bir ayıp olduğunu belirten Gürses "Maicon, Olcay'a neştersiz gırtlak ameliyatı yaptı. Resmen saha içerisinde operasyon yaptı. Operatör doktor Maicon, Olcay'ı Şenol Güneş Stadı'nda neştersiz ameliyat etmiş. Bu fotoğraftan sonra siz eğer bunu geçiştiriyorsanız, diğer futbolcuların etmiş olduğu küfürleri es geçiyorsanız, Beşiktaşlı futbolcuların yaptığı en ufak bir şeyde PFDK'ya sevk ediliyorsa bu çirkinliğin ötesinde ayıptır" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak
Haber 1903 03.11.2017
|
|
|