Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2017, 22:49   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Beşiktaş - Manisaspor maçımız 9-0 olduktan sonra maçın 10-0 olmasını istemedim. Çünkü Beşiktaş olarak hem Türkiye Süper Ligi'nde 15 Ekim 1989 tarihinde Beşiktaş: 10 - Adana Demirspor: 0 maçı galibiyetimizle elde etmiş olduğumuz 10-0'lık lig maçı galibiyetimiz ve hem de Türkiye Kupası'nda 1 Aralık 1998 tarihinde Beşiktaş: 10 - Çorluspor: 0 maçı galibiyetimizle elde etmiş olduğumuz 10-0'lık kupa maçı galibiyetimiz var. Bu yüzden bugün 28 Kasım 2017 tarihinde oynamış olduğumuz Beşiktaş - Manisaspor kupa maçımızın 10-0 olarak değil de Beşiktaş: 9 - Manisaspor: 0 şeklinde sonuçlanması daha iyi oldu.

Bu maçımızla ilgili olarak sevindiğim diğer bir husus ise 9-0'lık bu tarihî galibiyetimizi yedek futbolcularımız ağırlıklı bir kadromuzla elde etmiş olmamızdır. Beşiktaş futbol takımımız için bu hem gurur verici hem de motivasyonumuzu ve şevkimizi arttırıcı bir başarıdır.

Futbolcumuz Orkan Çınar'a da bir paragraf açmak istiyorum. Beşiktaş futbol takımımıza bu sezonun başında Gaziantepspor futbol takımından transfer etmiş olduğumuz Orkan Çınar, Manisaspor'a karşı elde etmiş olduğumuz 9-0'lık bu tarihî galibiyetimizde Beşiktaş'ta kendi ilklerini yaşadı. Orkan Çınar bu maçımızla Beşiktaş'taki hem ilk resmî maçına çıktı hem ilk resmî maçında 90 dakika boyunca sahada kaldı hem ilk resmî maçında Beşiktaş'taki ilk resmî golünü harika bir gol olarak attı hem de ilk iki resmî asistini yaptı; ayrıca bütün bunların yanı sıra bu maçımızda oynamış olduğu iyi ve güzel futbolla da göz doldurdu. 21 yaşındaki genç futbolcumuz Orkan Çınar'ın Beşiktaş kariyerine bu şekilde maşallah süper bir başlangıç yapması ve bu süper başlangıcını 9-0'lık tarihî bir galibiyet elde etmiş olduğumuz bir maçta yapması hem onun adına hem de Beşiktaş Jimnastik Kulübümüz ve Beşiktaş futbol takımımız adına çok sevindirici oldu.

Son olarak şunu söyleyeyim: 9-0'lık Beşiktaş - Manisaspor galibiyetimizde emeği geçmiş olan herkesi gönülden kutluyorum. Tebrikler Beşiktaş!

Konu Cihannur tarafından (11-28-2017 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla