Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2017, 10:08   #10
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak bianet.org
Diyarbakır 5 Nolu Cezaevi tanıklar anlatıyor

Beş yıllık bir kabustu, amaç kimliğimizi ve kişiliğimizi ortadan kaldırmaktı, insan soyu böyle zulüm görmedi, cehenneme giden yolda bizi açlıla terbiye ediyorlardı... Diyarbekir zindanında
"Hakkarili yaşlı bir adam vardı; o kötü şartlarda namazını kılardı Kürtçe yasaktı görselerdi öldürürlerdi ben kendimi öldürmek istiyorum" dedi. çok şaşırdım Müslüman bir adam bunu nasıl der? 'Onu bu hale düşüren neydi Adnan Güllüoğlu*30 yaşındaydı. 12 Eylül işkenceleri nedeniyle kulağında yüzde 70 duyu kaybı var Şanlıurfa'da işyeri hekimliği yapıyor.

Diyarbakır 5 Nolu Askeri ceza evi.Göz görür dil anlatamaz 14 yaşındaki çocuklar soruşturmada kaldı işkencelerden nefes darlığı, böbrek rahatsızlığı ve bel ağrısı kaldı. Çocuklarımızla, eşimizle, konuşurken asabileşiyoruz,"26. Koğuştaydık. çatıda bir miyavlama sesi geldi. Koğuşta 140'a yakın insandan 50'nin üzerinde insan ağlamaya başladılar! İnsanlar bir kedi sesine bile hasrettiler hüngür hüngür ağladılar.
o ses yaşamı ve özgürlüğü bize çağrıştırmıştı."
Çocuk olduğum için daha fazla işkence yaptılar

16 yaşında çocuk yaşta .İdamla yargılandılar 24 yıl ağır hüküm giydiler. İşkencelerde kulak zarları patladı yıllar geçmesine rağmen yaşadığı işkencelerde romatizma, bel ağrıları çekenler var
TKPML-TYKO davasından Garabet Demircioğlu
Maşallah"lı sünnet elbisesi giydirerek, törenle sünnet ettirdi Esat Yıldıran gururla "Garebet'i sünnet ettirdik, ismini Ahmet olarak değiştirdik. Artık adı, Garbis değil Ahmet'tir" diyordu.
ASALA'nın eylemlerinden dolayı, gece yarısı komando baskınlarıyla hepimizi dayakla yere seriyorlardı Ermeni arkadaşlarımıza fare yediriliyor özel olarak dövüyorlardı. Masum insanları
ASALA cı ve pkk lı olmakla suçluyorlardı
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla