BESLAN BASKINI
vadetamam.com dan alıntıdır
Basayev anlatıyor
Basayev beslan olaylarından sonra İslam ümmetine seslenerek ; ”Müslümanlar hangi ölçüyü benimseyerek ümmeti gözetiyorlar? Nerede Allah en büyüktür diyen mücahidler savaş meydanında Komutanında bir canı var askerinde. bir komutanın şehadeti cihadın devamına engelse onu savaşa göndermeyebiliriz. kardeşlerim yönetecek kadar yeteneklidirler Allah’ın çağrısı insanların kalplerini titretmediyse Rabbine son derece aciz olan Şamil’in bir cevap beklemesi yanlış olur.Hafifiyle ağırıyla hepiniz Allah yolunda cihada çıkın, ama görüyorum ki kimse yerinden kıpırdamadı eğer Amerika tehdit etmiş olsaydı emirlerini harfiyen yerine getirirlerdi.İslam toprağını müdafaa etmek zorunluluktur ödevdir.”
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla Bizleri Müslümanlar olarak yaratan ve doğru yolu Cihad yolunu gösteren âlemlerin Rabbine Allah’a hamd olsun.Salât ve selam Peygambere (s.a.v), ailesine, ashabına ve Kıyamet Gününe doğru yolu takip edenlere olsun, Size selam olsun Yüce Allah Kur’an da şöyle buyurdu:“De ki: “Şüphesiz benim namazım da, ibadetim de, yaşamım da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir. Peygamber (s.a.v) şöyle söyledi:“İslam’ı tamamıyla, bütün olarak kabul edin”.
Allah şöyle buyuruyor İnsanlardan korkmayın Benden korkun”.Peygamber (s.a.v) şöyle söyledi:
Bir kişinin insanların tehditlerinden korkmadan hakkı söylemesidir, görülen yada işitilen”.
Bu nedenle üzülmüyorum aksine tüm kardeşlerime sesleniyorum “Siz rehinesiniz kendinizi iyi hissedeceksiniz beni kötüleyin ancak yapacağım iş ve amellerimde bana engel olmayın
amelleriniz bana yapışmayacaktır, “bir yalan, denizinde bir köpük gibi gidecektir” hiç kimse benim yolumu benden alamayacaktır “Yüce Allah’ın şu sözlerini unutmayın;
“Ey iman edenler! ana ve babanız içinde olsa Allah için adaleti ayakta tutun.adaletten ayrılmayın Eğer şahitlik ederken gerçeği çarpıtırsanız veya şahitlikten çekinirseniz bilin ki Allah yaptıklarınızdan haberdardır”.
|