Kaynak medyafaresi.com
eşinin ağzından Muhsin Yazıcıoğlu'nun son gecesi!
Aracın direksiyonuna geçip, doğduğu şehri cadde cadde, sokak sokak iki saat dolaşmış...Yazıcıoğlu, devletin karlar altındaki itibarını kurtarmak zorundaydı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterine ulaşıldığında, şuurunun yerinde olduğu, ayağı ve kaburgalarının kırık olduğu, şeklindeki bilginin kaynağını devlet biliyordu devlet karlar altında kaldı, Devlet karlar altındaki itibarını kurtarmalıdır." Kayseri Valisi iyi bir müneccim, birebir bir insanın kırıklarını bilebilir mi Valinin beyanları soru işaretlerinin en büyüğüdür budur, benim için. devlet yetkilileri cesede ulaştı. ama kamuoyuyla paylaşmıyorlar. Kaza sonrası eşimin hiçbir şeyi teslim edilmedi helikopter kazasında İsmail Güneş Birçok şeyi çekmiştir. Onlar ne oldu yayınlanan görüntüler dışında başka görüntülerin de olduğuna inanıyorum. Kaza sonrası ihmal, kusur ve hatalar zinciri yaşandı Genelkurmay hiçbir şeyi vermedi hukuk için bu işin peşini bırakmayacaz
Muhsin Yazıcıoğlu eşten öte, arkadaş, dosttu ansızın gitti. Hasta olsaydı insan kendini alıştırırdı." Sanki gelecekmiş gibi yaşıyorum. zor bir sürece farklı bir hayata geçtik. Dört kişiden üç kişi ile devam ediyoruz Helitoptere binmeden 15-20 dakika konuştuk Kendine ve çocuklara iyi bakın demişti. Ölüm Haberine şoke oldum, inanamadım."
İnanan insanlardık ölmek son değil bir başlangıçtı Yazıcıoğlu, ölümü ve ahireti çok konuşan bir insandı Teknolojinin bu kadar geliştiği bir çağda, nasıl oluyor da eşimin katillerine ulaşılamıyor, bulunamıyor? bunlar yüreğimi acıtıyor."
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yattığı Tacettin Dergahı'na gidemedim insanların sorularına cevap veremedim İnsanlarla karşılaşmamak için yatsı namazından sonra gittim milletvekili olmayı düşünmedim Meclis hizmet yeridir Yazıcıoğlu, başörtülü bir insanın Meclis'e girememesini abesle iştigaldir
Muhsin Yazıcıoğlu, gece 12'den sonra özel aracı ve şoförüyle tüm Sivas'ı dolaştı Türk sanat müziği dinlerdi eşim son gece eve gelmiş. teheccüd namazı kılmış. Namaz kıldığı seccadeyi, sonra yanına dürerek bırakmış. Kur'an'dan Rahman süresini okumuş ve Rahman süresini açık bırakmıştı.bir daha dönmeyecekmiş gibi kapıyı çekmişti Muhsin Yazıcıoğlu'nun Tacettin Dergahına çok gider burayı çok severdi, Mehmet Akif'i anma programlarını hiç kaçırmadı vasiyeti tacettin dergahına gömülmekti
|