Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2017, 08:27   #78
Kullanıcı Adı
murataltug1985
GÜLEFER YAZICIOĞLU’NDAN SİTEM

helikopter olayının üstü kapatılmaya çalışıldı Kardeşim demekle kardeş olunmuyor. Yazıcıoğlu’nun yaptığı kardeşleğin aynısını bekliyoruz dertlerimi anlatamadım kimse anlamak istemedi Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum; canınız istediğinde her şeyi yaptığınızı gözümüze soka soka gösterdiniz. 5 yıllık süreçte gözyaşlarımızı, dertlerimizi telafi etmediniz. Sayın Bülent Arınç 17 Aralık’ta şöyle bir cümle kurdu yüreğim acıdı. Şunu söylüyordu; ’Yasaları çiğneyenlerle ilgili gereken yapılacaktır.’ Peki söylüyorum. 5 yıl önceki yasaları çiğneyen sayın ulaştırma bakanıyla bürokratlarınızla ilgili ne yaptınız? Çok kızgınım, çok üzgünüm, din kardeşlerime kırgınım. canınız acıdığında yasaları çiğneyenlere nasıl muamele ediyorsanız, bize karşı yasaları çiğneyenlere neden aynı muameleyi reva görmediniz? İlla sizin canınızın acıması mı gerekiyor? Vatandaşın canı acıdığı zaman nerdesiniz? Muhsin Yazıcıoğlu size kardeşlik yapmıştır. Ama siz Yazıcıoğlu’na kardeşlik yapmadınız, yapmamaya devam ediyorsunuz."

Ülkem adına çok üzgünüm Türkiye Cumhuriyeti’nde kişiye, zamana, duruma göre bir adalet sistemi varmış. kimse bana Türkiye’de adalet var diyemez, inandıramaz. Biz adeleti Türkiye için istedik. Türkiye’de bir vahim olaylar gerçekleşmesin diye istedik. siz ne yaptınız? Önce karla örttünüz, sonra farklı şekillerde örttünüz oğlum Furkan şunu söyledi; Ölüler üzerinden siyaset yapmayın diyorlarmış. hak aramak siyaset yapmak mı oldu? Biz hakkımızı arıyoruz, Çünkü vergi veriyoruz. refah ve huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kimsenin çok görmeye hakkı yok."
Bizi sustukça aptal zannediyorlar? Biz aptal değiliz. dirlik ve düzen için çaba sarfediyoruz. kışkırtmıyoruz, kimseyi birbirine düşürmüyoruz nifak tohumları sokmaya çalışmıyoruz. bizim iyi niyetimiz suistimal edilmemeli. Ölü üzerinden siyaseti bilmeyiz Yakışmaz bize. Biz Muhsin başkana yakışır davranmak istedik ve davrandık. bedeli adaletsizlik olmamalı. Bizim adeletimizi vermeliler. ülkeyi biz yönetmiyoruz, adalet mekanizması elinizde. İstedikleri zaman neler yaptıklarına şahit olduk demek ki bu helikopter kazası ve muhsin başkanın ölümü çözülmek istenmiyorki ağırdan alıyorlar."
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla