Kaynak hürriyet.com.tr
Gülefer Yazıcıoğlu: "Kardeşim demekle olmuyor
Başbakanlık Teftiş Kurulu geçen 5 yıl boyunca helikopter olayıyla ilgili rapor hazırlmadı Bu 5 yıllık süreci geçiştirdiler. özel yetkili mahkemeleri Ama bilsinlerki herkesin bir hesabı varsa rabbimin de var. İlahi adalet tecelli edecektir. kaçış yoktur. susuyoruz, özellikle basın önüne çıkmamaya gayret gösteriyorum.öfkeliyim, kızgınım, kırgınım. yaralarımıza merhem bulamıyoruz. Cumhurbaşkanı, Adalet Bakanlığı ve bazı kurumları uyardığını söylüyor. ne oldu? Ne yaptılar? sonuca bakarım, sonucu görmek isterim. Adalet gecikiyorsa, adalet değildir. Geç gelen adaleti kabul etmiyorum. Başbakanın konutuna böcek konulunca Teftiş Kurulu hemen rapor hazırladı. 5 koca yıl geçti, Ve hala Başbakanlık Teftiş Kurulu rapor hazırlayacak. Ne kadar acıdır Demek yalnızca vatandaş olmak, vatandaşlarla bir arada yaşamak adaleti geciktiriyormuş. ."
Buradan ülkeyi yönetenlere sesleniyorum; Kardeşim demekle kardeş olunmuyor. Seçimde hatırlanan kardeşliği asla kabul etmiyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nun size yaptığı kardeşliğin aynısını bekliyorum. Sizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun kardeşliğini benden iyi biliyorsunuz. dile getiriyorsunuz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaptığı din kardeşliğinin aynısını yapın ve katillerini bir an önce bizlere teslim edin lütfen."
|