Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2017, 08:28   #80
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak internethaber.com
Anne Yazıcıoğlu Türkiye'yi ağlattı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından yıllar geçti Anne Yazıcıoğlu'nun acısı hiç dinmedi.
Türk siyasi tarihinin son kırk yılında etkin ve seveni çok olan, BBP Kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu, beş arkadaşıyla 25 Mart 2009 da Keş Dağı'na düşen helikopterde hayatını kaybetti.*Onun ölümü, şüpheli ve acı ölümü akıllara kazındı. acı ölüm herkesi üzdü.annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun yaşadığı acının tarifi yok. Evladının üşüyerek ölüme gittiği anlar, anne yüreğinde hiç kapanmayacak bir yara bıraktı.
Fidan Yazıcıoğlunun, tek arzusu Öldüğünde oğluna kavuşmak..."Sivas'ta yaşayan 95 yaşındaki çınar inancıyla oğlunun acısına dayanabilmiş Evlatlarımın en küçüğü Muhsin'di.Evimize gelirdi, gider Ankara'da okurdu. Okumaya çok meraklıydı. Ankara'da ev tuttu, Ankara'da evlendirdik.
Şimdi eşi Bir kızı bir oğlu var. Mazlumdu, Dediğimden çıkmazdı Allah vardığı yerde utandırmasın. Bizi de götürdü Ankara'ya Ne bilsin kaza olacağını. Birden bire düştü öldü. Beş tane de adam yanında. Bir de kendi altı.

HAKKINI HELAL ET DERDİ ÖLMEDEN ÖNCE Yer göğe karıştı. Evlat acısı. Çok zor Hakkını helal et derdi. helal olsun derdim. Geçer giderdi. Şimdi temelli gitti.Yumuşak yüzlüydü. boynuma sarılırdı. Ana gidiyorum hakkını helal et derdi. Çok severdik Allah elimizden aldı.Evine hiç gitmiyorum ki. kötü oluyorum. Aklıma düşüyor. da ne edeceğim. Allah'tan gelene. Gücüm yetmez.Okuyuorum, üflüyorum, tövbe ediyorum. Hiç rüyama girmiyor. Görmüyorum.Çok yumuşak yüzlüydü, herkese yardım ederdi Her yere götürürdü beni yorulmasını istemezdim.Mekanın cennet olsun. Allah beni de yanına alsın diye Beni yanına gömün diyorum Allah ahirette buluşturur bizi.

YAZICIOĞLU ANILIYOR
Bbp Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, kurucu Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu, ölüm senesinde hasretle, rahmetle, şükranla, minnetle andığını belirtti.Yazıcıoğlu'nun, millet, vatan sevdalısı, Allah dostu olan bir dava adamı olduğunu kaydetti.
25 Mart da milletin ülkücülerin devlete uzanan eli, bilinmez mihraklar tarafından kar altında bırakıldı hukuk içerisinde kalarak ideallerimizi kar altında bırakan, arama kurtarmada ihmali olan, suikastta Parmağı olan herkesten hesap sormak boynumuzun borcudur''*ifadelerini kullandı.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla