Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2017, 09:45   #96
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak haberler.com
Kahraman Şehidin Yürek Burkan Hikayesi

Darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak darbeyi engelleyen Niğdeli kahraman Ömer Halisdemir yürekleri burktu.Köyde hayvancılık yapan bir babanın 7 çocuğundan biri olarak, çocukluğu çobanlıkla geçen kahraman şehit ailesinin geçimini sağlayıp kardeşlerini okutmaya çalıştı.En büyük hayali köyünde ev yapmak olan Halisdemir'i, babası anlattı.oğlum en büyük destekçimdi çok başarılıydı Hayvanları, doğayı çok severdi. bana yardımcı olurdu. Hayvanları otlatırdı. En büyük ikinci çocuğumdu. sorumlulukları büyüktü. farkındaydı. Çok güçlü bir yapısı vardı. en büyük destekçimdi Kardeşlerini çok severdi.kardeşlerine sahip çıktı. Beni ayakta tuttu
Oğlum iki yıl sonra emekli olacak köye dönecek bahçe yapacaktık. ev yapıp burada yaşayacaktık Köyünü, arkadaşlarını çok seviyordu. hayalini gerçekleştiremedi. emekli olunca köye döneceğim, diyordu.15 Temmuzu hissetti Her fırsatta bizi arıyordu.her gün görüşüyorduk. içinde kötü bir his olduğunu söyledi. içini ferah tut oğul diye teselli ettim Şimdi oğlumun yerine beni kabul etseler kabul ederim. Her yerde görev yaparım."

Ömer Halisdemir'le çocukluk arkadaşı Çukurkuyu*Belediye Başkanı İleri *Koçak*çok zor çocukluk ve öğrencilik yılları geçti. Çobanlık yaparak okudu. Her sabah 5'te okula gitmek zorunda kalırdık. kahraman şehidimiz çobanlık yapardı. Tek isteği memurluktu yükü büyüktü. Meslek sahibi olup ailesine destek olmak istiyordu kardeşleri ailesine kendini feda eden kahraman şehidimiz ülkesi için kendini feda etti."
Beldemizde ve ilçemizde şehidimizin adını parklarda ormanlarda ve kültür merkezlerinde yaşatacağız onun hatırasını yaşatacağız."
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla