Alıntı:
HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dildade Nickli Üyeden Alıntı
secim zamanı bu kadar çirkeflikler olmasaydı sp
ama olduğu için bbp ye verirdim
|
Kullanılan kelimeler saygı çerçevesinde olmalı her zaman... Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e sövenlere Efendimiz (s.a.v) tebessüm ederdi. Bizde Ümmet-i Muhammed olduğumuza göre sünneti yerine getirmeliyiz...
|
aynisi erbakan ve ahalisi icinde gecerli mi?? onlarin secim öncesinde partimize atmis oldugu iftira ve karalamar ne oluyor kardes?? ;)
|
Hocamız söylediklerinin hepsini ispatlamıştır. İspatlamadığı tek kelime söylememiştir. Eğer böyle bir söz sarf ederse haklısınız... Selametle...
|
hoca neyi ispatlamis?? eger ispatlamis olsaydi milletin oyunun zekatini degil ta kendisini hocaya verirdi?ß
hoca ak partiyi yikmak icin gecmiste ona küfredenlerin kanallarina bile cikarak, ak partide ne koparirsam kardir mantigi yürüttü ama halk hocanin bu konuda ne kadar samimi oldugunu secimde gösterdi ;)
buyrun bu linkte yazilanlari iyi okuyunuz partimiz hakkinda hakarete varan ithamlarda bulunan birini burada savunma geregi duymayin.."savunan adam" kendini savunabilir ben bir kere hocanin yanlis anlasilmisim ben öyle birsey söylemek istememistim diye aciklama yaptigini hatirlamiyorum..;)
buyrun hocanin secim öncesi partimize yapmis oldugu ithamlardan bazilari!..
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=11441.0