Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2017, 08:40   #3
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri** ** ** *** AKİF KAPAKLI Emekli ŞEHİT

Akif Kapaklı, 15 Temmuz gecesini engellemek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne koştu Kur'an hatmini tamamladı Beştepe’ye gitti tanklara tek başına direndi Jandarma Genel Komutanlığına atılan bombayla şehit oldu.Çorum Sungur’da bir dönem Anavatan ilçe başkanlığı yapan Kapaklı, 1999 da milletvekili adayı olmuştu. 63 yaşında ve 7 çocuk sahibi Kapaklı, darbeyi oğlundan öğrendi. “Son cüzünü son hatmi ve son duasını ederek Cumhurbaşkanının çağrısıyla meydanlara koştu
Jandarma Genel Komutanlığına atılan bombayla yaralandı sol tarafı parçalandı. Ben herkese hakkımı helal ediyorum benim adıma helallik isteyin” diyerek şehadet getirdi. şehit oldu.
Bir değil bin Akif var oğul Ömer Kapaklı hainlerle mücadelem ölene kadar bitmeyecek” abisi Eyüp Kapaklı ise “Babam ülke için şehit oldu.ülke için bir değil bin Akif var. Herkesin gidecek yeri var ama bizim gidecek bir yerimiz yok” dedi.

Babasının cenazesine tekerlekli sandalye ile katılan oğul Ömer Kapaklı, saldırıda vücudundakj şarapnel parçaları ile yaşamak zorunda Babasının şehit olduğu patlamada gazi olan Ömer Faruk , darbe gecesi babası ile Külliyeye gitti babası tanktaki askerlerle münakaşaya girdi, "Benim askerim bana mı ateş edecek? Bu ülke size ne yaptı?" gibi sözler sarf etti Hastanede bilinci açıktı. 'Sakın isyan etme, benden herkese selam Hakkım herkese helal. Onlardan benim adıma helallik iste.' dedi. kelime-i şehadet getirdi. Babamı da beni de ameliyata aldılar. Ameliyattan çıktığımda babamın vefat haberini aldım."
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla