Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2017, 08:43   #9
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri
CELALETTİN İBİŞ Memur ŞEHİT

Altındağ Belediyesinde memur Şehit Celalettin İbiş, 53 yaşında 4 çocuk babasıydı. AK Parti ilçe yönetiminde görevliydi 15 Temmuzda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Genelkurmay önüne geldi halkın üzerine yürüdüğü bir askeri kurtarırken,darbeci askerlerce sırtından vuruldu.şehit oldu.önce Ulus’a, sonra Kızılay’a giden Oğlu Yasin İbiş’e tankı ele geçirdiklerini anlatan İbiş, Genelkurmay Başkanlığında olduğunu bildirdi.Babasının Genelkurmayda bir askeri koruduğunu askere su verdiğini söyleyen oğlu bir anda helikopterin babasını taradığını anlattı. Helikopter ateşinden kurtulan babası keskin nişancılar tarafından sırtından vuruldu şehit oldu

babasına müdahale etmek istedi fakat darbeci hainler izin vermedi Eşine “Dışarısı çok kötü, çocuklar sana emanet” diyen Şehit Celalettin İbiş, AK Parti binasından çıkarken arkadaşlarına, “Dışarıda savaş var abdest alalım muhtemelen şehit olacağız gazi olacağız” diyen İbiş, olaydan 1 ay önce Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etmişti.
şehidin oğlu Babam da demokrasi mücadelesi için Genelkurmay önündeydi. Baba eve git’ derken silah sesleri, bomba sesleri geldi. ‘Allah’ diyenleri duydum. Telefon kapandı elim ayağım titredi. Babam Oğlum bomba düştü yanımıza, taradılar iyiyim’ dedi kapattı. Ben vatansız kalmamak için babasız kaldım” son konuşmadan 15 dakika sonra babam vuruldu şehadete kavuştu babam“Ya gazi olacağız ya da şehit" diyerek sokağa çıktı
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla