Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2017, 08:09   #79
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri
ALİ ANAR Muhtar ŞEHİT

Ali Anar Muhtardı 15 Temmuz hain darbe gecesi Kazan’da FETÖ’cü hainlere engel olmaya çalıştı başından vurularak şehit edildi.beyaz gömleğini kefen yaptı eşine Vay hainler, ülke ne hale geldi' dedi. köylülerine Devleti savunmaya gidiyoruz. diyerek oğluyla yola çıktı.#35 yaşında ve 6 çocuk babası ali Anar, Cumhurbaşkanı çağrısıyla 15 yaşındaki oğlu ile Kazan’a gitti. Yanındakilere “Biz şehit olmaya geldik” diyen Anar, darbeci hainlerce kafasından vurularak şehit edildi. #34 yaşındaki muhtar Ali Anar, 15 Temmuz gecesi FETÖ hainlerince Kazan’da şehit edildi.Eşi Nuray Anar, en son TAİ’de olduğunu beni bir arama" dediğini anlattı. benim içime ateş düştü, Çocuğum Anne babamı ayağından vurmuşlar' dedi. Sonra da şehadet haberini verdiler" dedi.#FETÖ darbe girişiminde şehit olan Muhtar Ali Anar'ın eşi 4,5 ve 15'inde 6 çocuğu ile zorlu bir yaşama başladı şehit eşi Çocuklarım her şeyin bilincinde çok soru sormuyorlar. Eşimle ve şehitlerimizle gurur duyuyorum. bu ülkeyi bize bağışladılar. kendimi şehitlerimize borçlu hissediyorum.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla