Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2017, 08:11   #85
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri

#Davut Karaçam Esnaftı 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbesinde şehit oldu 51 yaşındaydı gün oturma günü değil" diyerek Genelkurmay önünde şehit düştü."#Oğlu o akşamı şöyle anlattı: "Annem, 'Oğlum, baban çıkıyor' dedi. babamın peşinden gittim. Konvoy halinde çıktık. Babamla yan yanaydık..”Jetler alçak uçuşla ateş ediyirdu Araçlar, tankların önüne hizalanmıştı. tanklar halka ateş açtı Babam, vuruldu birçok kişi şehit oldu.”tanklar araçları ezerek halkın üzerine geldi babam kelime-i şehadet getirmeye çalıştı hastaneye kaldırdık sürekli kalp masajı yaptık gece 03.00 te şehit oldu.

#Davut Karaçam'ın eşi tehdit karşısında her zaman devlete sahip çıkacaz Eşimi kaybettim bugün olsa, eşime karşı çıkmazdım. Engel olmam, aynen gönderirim, kendim bile giderim. eşimle birlikte gidecektim. gidemedim." açıklamasında bulundu.#Davut Karaçam, 51 yaşında branda ve tente satan bir esnaftı.Ankaralıydı 22 ve 25 yaşlarında 2 erkek çocuğu vardı. 15 Temmuz darbesine direndi Genelkurmayda şehit düştü 17 Temmuz’da Ankaraya defnedildi.ismi, Muş’ta bir Anadolu imam hatip lisesine verildi.
#şehit olan Davut Karaçam’ın oğlu Ali Karaçam, Ben askerden geldim. Aynı vatanın evladı aynı vatanın milletine ateş edebilir mi? Biz ateş edilebileceğini hiç düşünmedik” dedi.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla