Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri
#15 Temmuz FETÖ’nün hain darbesinde görev yeri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ne gelen Amir Cüneyt Bursa, çelik yeleğini giyerek cuntacılarla çatıştı. Fetullahçı teröristler, emniyet binasını bombaladı. Cüneyt Bursa, bombalı saldırıda şehit oldu.#8 yaşındaki Ceylin ve 2 aylık Kerem’in babası 37 yaşındaki Emniyet Amiri Cüneyt Bursa, Ankara Cimşit mezarlığına defnedildi.Darbeciler Ankara Emniyetine karadan ve havadan saldırdılar TOMA larla müdürlüğe girdiler Darbeci Yüzbaşı Mustafa Kaygusuz’un talimatıyla Ankara Emniyeti bombalandı.emniyet amiri cüneyt bursa şehit oldu
#Ceylin Bursa, "Benim babam bir kahraman ve kahraman kalacak. babam ölmedi, şehit oldu. kahraman oldu. atlı polis olmak istiyorum. Babam beni ata binmeye götürürdü” İki aylık kardeşim Cüneyt babama çok benziyor babamın adı kardeşimde yaşayacak #Şehit kızı 8 yaşındaki Ceylin Bursa, Kardeşim çok küçük babamı tanıyamadı kardeşime babamı anlatacam Babam bizi çok sevdi sürekli sarıldı "Kardeşime, 'Senin baban bir kahramandı' diyeceğim.
|