Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2017, 08:12   #7
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri

*Cuma Dağ Jeoloji Mühendisiydi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara koştu 15 Temmuz gecesi eşine şehit olmak istediğini söyledi. sırtında al bayrak ile şehitlik mertebesine yükseldi. ‘Külliyenin başsız şehidi’ *Cuma Dağ, Külliye önünde cuntacıların helikopterden ateşiyle başı koparak şehit oldu Bir erkek çocuk babası 49 yaşındaki Dağ, Jeoloji Mühendisi’ydi. Elazığlıydı Halkımızın, Cumhurbaşkanımızın bize ihtiyacı var” inşallah şehit olurum arkadaşlarımla beraber" demişti.*eşi şehit olan Rukiye Dağ, yaşananları anlattı: Helikopter geldi. bomba düştü. eşimi aradım. tankın önünde başı olmayan birini gördüm. 'Adama ne yapmışlar Allah'ım' dedim. eşimdi... Elini tuttum, 'Canım hakkını helal et' dedim. Hâlâ yağan mermilere aldırmadan yanına oturdum, ellerini tuttum, göğsünü sıvazladım. Polis beni uzaklaştırdı, eşimi alamadım oradan."
*39 yaşındaki jeoloji mühendisi Cuma Dağ, 15 Temmuz gecesi FETÖ hainlerince Külliyede şehit edildi.Şehidin babası iki evladını kanser ve kalp kriziyle kaybetti Cuma'yı vatan için şehit verdi hüznü ve gururu bir arada yaşadı gururun her babaya nasip olmayacağını şehit babasıyım gurur duyuyorum. Oğlum şehittir ciğerdir, sevinçliyim. Oğlum, devlet, millet ve namus için şehit oldu.'' dedi.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla