Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-14-2017, 09:30   #102
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri

*Erkan Yiğit Esnaftı FETÖ’cü hainlerin darbe gecesi tek yumurta ikizi Erkan ve Volkan Yiğit kardeşleri ilk kez birbirlerinden ayırdı.Külliyede Erkan Yiğit şehit düşerken ikizi Volkan Yiğit gazi oldu.şehit olan Erkan Yiğit’in ağabeyi O milleti ve devletine kendini siper etti” dedi.*15 Temmuz gecesi FETÖ’cü darbede Yiğit kardeşler, işlettikleri marketi kapatıp Külliye'ye koştu. İkizinin şehadetini anlatan Gazi Volkan ilk bomba sabah namazı atıldı Külliye'nin demirlerine çarptı. Sabah 6:30 da Jandarmaya bomba atıldı. yaralanan çoktu. ikizim, 'Volkan koş, ikinci uçak geliyor.' dedi.patlama oldu. İkizimi şehit verdim, ben de gazi oldum.”

*Külliye’ye saldıran darbeciler, Külliyeyi taradı 2 kez bombaladı. Pilot Müslüm Macit Yarbay Hakan Karakuş’un talimatıyla bombaladığı Külliye ve Köprülü Kavşağı’nda çok sayıda şehit vardı
*15 temmuzda şarapnel parçası ile gazi olan Volkan Yiğitin ikizinin şehit oldu gazi yiğit günlerin çok zor geçtiğini "Sabahları onu gördüğünü tek parça olduklarını 35 senemiz hiç ayrılmadıklarını aynı anda askere gidip aynı anda nişanlandık evlendik, aynı anda çocuklarımız oldu. 35 yıldır aynıyız hiç ayrılmadık. Ta ki o uçağın attığı bomba bizi ayırana kadar."dedi*Ankaralı olan Şehit Erkan Yiğit, evli ve 12 yaşındaki Osman Beyazıt ve 5 yaşındaki Recep Tayyip’in babasıydı. Ankara Cimşit Mezarlığı’na defnedildi.ismi, Ankara Etimesgut’ta Anadolu imam hatip lisesine Tokat Reşadiye’de ortaokula verildi.Milletine ve devletine kendini siper etti
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla