|
Kaynak Diyanet İşleri Başkanlığı
Kahraman Mehmetçiğimize “Zafer” duası
*Mehmetçiğin Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı harekâtının zaferle sonuçlanması için vatandaşlar, camileri doldurdu “Zafer” duası okudu.*Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Mehmetçiğin Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”nın zaferle sonuçlanması için Fetih suresi okunup dualar edildi*Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, Mehmetçiğimiz, ordumuz ve güvenlik güçlerimize dua için milyonlarca el açıldı ülkemizde ve dünyada tüm Müslümanlar milletimize ordumuza dualar etti Çünkü dünyanın ve Müslümanların tek umudu türkiye dedi.
1 birlik beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız hiçbir zorluk kalmaz”
Allah'ın izniyle müjdeyi Rabbimiz Kur'an-ı Kerim’de müjde veriyor. yürekleri toplu vurdukça hiçbir hain ve terörist hiçbir düşman fayda etmeyecek. Biz onların toplarını göğsümüzde söndüreceğiz, Allah'ın izniyle. Şehitlik, gazilik bizim için en büyük mertebedir.”Allah’ım, vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin harekâtlarını hayırlı eyle. Şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle” Ya Rabbi, ordumuza nusretini göster”Ya Rabbi, fitne ve fesada feraset ihsan eyle”Ya Rabbi İslam’ı işgale yeltenen zalim ve zorba güçlerin planlarına karşı, milletimizin ve bölgemizin huzuru, ümmetin onuru için mukaddesat uğruna mücadele eden ordumuza Bedir’de yaptığın gibi meleklerinle yardım eyle, nusretini göster, ordumuzu kudretinle şerefyab eyle Allah’ım.2 Ya rabbi İzzetimizi, şerefimizi, onurumuzu, ismetimizi çiğnetme! Mabetlerimizin göğsüne uzanan namahrem ellere, ezanlarımızı susturmak, şanlı bayrağımızı indirmek isteyenlere fırsat verme Allah’ım! Dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü fitne ve fesatlardan milletimizi, memleketimizi halas eyle Allah’ım! Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ve basiret ihsan eyle Ya Rabbi Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daimi ve baki eyle Allah’ım! Bölünüp, parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten muhafaza eyle! Milletimize kin, öfke nefret tohumu ekmek isteyenlere fırsat verme, bizi tefrika için çalışanlara uyanık eyle Allah’ım Birliğimize vatanımıza, huzurumuza, kardeşliğimize göz diken hainlere fırsat verme
3 Allah’ım.fitne ve tuzaklar karşı bizi güçlü eyle Allah’ım.İnancı, vatanı, yolunda, hak-hakikat uğrunda en aziz varlığı canını feda eden şehitlerimizi sonsuz rahmetine gark eyle, gazilerimize acil şifalar, hayırlı ömürler nasip eyle Allah’ım Milletimizi, ordumuzu ebediyen payidar eyle” birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, güçlü ve daim eyle Allah’ım.Din, iman, millet, vatan, hak, hakikat, adalet, mücadeleyi ve bu yolda şehit olmayı kalbimizden, neslimizden asil milletimizin yüreğinden eksik eyleme Allah’ım.yeryüzünde zulme ve katliamlara maruz kalan, ülkeleri işgal edilen, camileri, değerleri harab edilen, hakları hukukları ihlal edilen kardeşlerimize yardım eyle, bizi onlara yardımcı eyle, nusretinle inayetinle zaferler nasip eyle Allah’ım.4 Ya Rabbi, zalimler topluluğuna karşı bize yardım eyle”Dünyayı yaşanmaz hale getiren zalimlere, ümmetin birliğini, bozmak isteyen hainlere, musibetlere, fitnelere ve tefrikalara karşı bizleri uyanık eyle, sabır yağdır, ayaklarımızı imanla sabit eyle, zalimler topluluğuna karşı bizlere yardım eyle Allah’ım.Yüzyıllardır İslam’a hizmet etmiş, zalimin karşısında mazlumun yanında olmuş, kimsesizlerin, gariplerin, ezilenlerin, umudu olmuş aziz milletimize kahraman ordumuza rahmetinle, nusretinle muamele eyle, milletimizi ilelebet payidâr eyle Allah’ım.Ey Yüce Rabbimiz! Sana inandık, sana güvendik, sana tevekkül ettik. Bizleri sensiz, sahipsiz, inayetsiz, kimsesiz, vatansız, çaresiz, bırakma Allah’ım.
|