Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2018, 06:40   #65
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak Dini Bilgiler Sitesi blogger.com

Ezanın Mucizesi

*yüce ve mukaddes dinimiz İslamiyet'in değerli ve mucizevi özellikler taşır 3 farklı bir okurumuz tarafından aktarılan mucizevi olayları aynen aşağıya aktarıyoruz: ezanın mucizesiyle borçlarımdan kurtuldum, şirket kurup muhtaç olmadan yaşıyorum hem de elli kişiyi yanımda çalıştırarak ekmek kapısı oluyorum.Rabb'ime şükürler olsun beni ezana mazhar kıldı, borca* sürüklenip intihar edecekken uykumda ezan okundu. Gayet tatlı ve ferahlatıcı uyandım tekrar uyudum. İlginçtir ezan kaldığı yerden devam ediyordu. kulağıma bir ses can, Allahu Teâlâ'nın sana en değerli nimetidirr, kıyma ve sabret, ezan seni kurtaracak. Yeter ki tüm kalbinle Allah'a yönel
*nasıl yapacağımı sordum* ses şunu söyledi: 'Her gün 5 vakitte ezan okununca içtenlikle ezanı oku Allah'ın sana merhametinden emin ol Allah'a tüm kalbinle yönel.uyandım, sabah ezanını okudum içimde ferahlık hasıl oldu,* huzurluydum.her şey bir rüya gibiydi borçdan kurtuldum, bereket ve bolluğa nail oldum, artık bir şirketim var ve onlarca insana iş sağladım. Beni en kötü durumdan kurtarıp önüme tnimetler seren Allah'a şükürler olsun, her ezan vaktinde, ezan ve Allahu Teâlâ'nın yüceliğini tefekkür ediyorum."

Ezanın Mucizesi Şifa Oldu, Çok Şükür

*Benim karın ağrım vardı, henüz 25 yaşındaydım bir şey olmaz diyerek doktoru ihmal ediyordum.çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, doktor vakti gelmişti. acı gerçekle karşılaştım, kolon kanseriydim genç yaşta kolon kanseri olur mu diye doktora sordum mümkündür dedi. neler çektiğimi Allah bilir, tedaviler işe yaramıyordu eriyip bitiyordum, ümidimi kesmiş, ölümü kabullenmiştim bir gece kulağıma ezan okundu, uyandım.Dışarıda ezan sesi yoktu, tekrar uyuyunca ezan sesi duydum semavi bir ses ezan oku, ve kurtul" dedi Nasıl diye sordum, ezanın muazzam bir şifa kaynağı olduğunu ve 5 vakitte ezan oku, dedi. Uyandığımda sabah ezanı gökyüzünü doldurdu ben bir ay boyunca her vakit* ezan okudum, aynı rüyayı* gördüm.doktora gittiğimde doktor kanserin yok olduğunu tümörlerin görünmediğini belirtdi.şaşırmadım, rüyalarım gerçekçi idi llahu Teâlâ'nın beni ezanın mübarek kelimeleri hatırına kurtardı, çok şükür Yüce Allah'a, çok şükür bize ezanı nasip eden Rabb'imize."

Ezanın Psikolojik Sıkıntıları Ortadan Kaldırdı

*oğlumda ve kızımda psikolojik sıkıntılar vardı, hocalar cinlerin musallat olduğunu Doktorlar ise şizofren olduğunu dile getirdiler. Kime inanacağımı, bilmiyordum, oğlumla kızım gözlerimin önünde gidiyordu İkisi de farklı kişiler ve hiç görmediğimiz varlıklar görüyorlardı, varlıkların ölüme davet ettiklerini söylüyorlardı.* ağlıyordum. ana yüreğiydi oğlum ve kızımın gözlerimin önünde* tükenmesi beni öldürüyordu.
kahroluyordum. Kocam çöküyordu, çare bulamıyordum kocamın tanıdığı ezan okumanın şifa olacağını söyledi pek aklıma yatmamıştı.
Ama çare yoktu Oğluma ve kızıma beş vakit ezan okuttuk, oğlumla kızım ferahladı yüzlerine kan geldi. bir hafta sonra oğlumla kızımı varlıklar terk edeceklerini söylediler.oğlum ve kızımla ezan okuyoruz. Çok şükür hiçbir sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun iyiyiz gülüp oynuyoruz koşturup eğleniyoruz Ezanın bir mucizedir
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla