Alıntı:
46v46 Nickli Üyeden Alıntı
yani ne diyecegimi bilemiyorum kardeş şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin.
şenol güneş ve fikret ormanı severim fakat sevdigimden dolayı belki onlara konduramıyorum bilemiyorum ama onun dışında beşiktaş camiasını taraftarıyla yönetimiyle iktidara karşı bir kalkışma girşimine sokmak istiyorlar, neyin adaletinden hakından hukukundan bahsediyorsun altı üstü futbol. görmüyor musun twitterdaki her adalet hak hukuk beşiktaş paylaşımın arkasında yatan tayyip düşmanlıgını.
|
Bir kısım Beşiktaşlılar'da Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık olabilir; benzer bir şeyi bir kısım Fenerbahçeliler ve bir kısım Galatasaraylılar için de söyleyebiliriz. Fakat bunu genele yaymak doğru olmaz. Türkiye'nin genelindeki siyasi yapı neyse 3 büyük kulübün taraftarların genel siyasi yapısı da aşağı yukarı odur.
'Altı üstü futbol, burada bir tarafa haksızlık yapılsın, bu bir spor olayıdır ve sporda birilerine zulüm yapılmasını normal kabul etmeliyiz, adalet ayaklar altına alınsın ne var bunda' diyemeyiz. Adalet istiyorsak herkese ve her yerde adalet istemeliyiz. Beşiktaş'ın ve milyonlarca Beşiktaşlı'nın hakkını hukukunu gasp edip Fenerbahçe'ye verdiler. TFF-Fenerbahçe iş birliğiyle Beşiktaş'a büyük bir zulüm yapıldı ve bu durum benim gibi pek çok insanın içini acıtıyor.
Bu meselenin siyasetle ilgisi yok, bu mesele sportif bir meseledir. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye'nin ve dünyanın gözü önünde Beşiktaş'ın hakkı gasp edildi. TFF'nin yaptığı hukuk dışı uygulama kendisini bağlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı değil. Bu meseleyi siyasete çekmek doğru değil ve zaten bundan sonra yapılacak pek bir şey de kalmadı. Elimde yetki olsa bir dakika durmam ve yenilen hakkımızın geri alınması için CAS'a başvuruda bulunurdum. CAS'tan olumsuz bir karar çıkması durumunda ise Beşiktaş'ın hakkını hukukunu UEFA'da ve FIFA'da arardım. Fakat zannederim ki Beşiktaş kulübü bu yönde bir girişimde bulunmayacak.
Beşiktaş'a ve milyonlarca Beşiktaşlı'ya büyük bir zulüm ve haksızlık yapıldı ve ben bu duruma isyan ediyorum! Mademki Beşiktaşlılar olarak bizler elimizden geleni yaptık ama hakkımızı alamadık; öyleyse bundan sonrasında yapacağımız tek bir şey kalıyor: Allah'a havale etmek... Ben de bunu yapıyor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Fenerbahçe'yi Allah'a havale ediyorum. Allah, yedikleri hakkımızı ve çiğnedikleri hukukumuzu TFF'den ve Fenerbahçe'de çıkartıp Beşiktaş'a versin.
Konu Cihannur tarafından (05-09-2018 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir..
|