Kaynak vaazsitesi.net GAZZE İÇİN DUA
*Gazze kan ağlıyor Filistin'de çocuklar, analar, babalar ağlıyor.Yarabbi Sen onlara yardım et
Hayatlarını savaşın gölgesinde sürdüren kardeşlerimize yardım et Allahım Yarabbi Dinine yardım et Yarabbi Kur’an’a yardım et*Yarabbi Mü’minlere yardım et Müslümanları rezil etmek isteyenleri Sen rezil et Müslümanları Aziz etmek isteyenleri Aziz et Hz. Ebubekir Hz. Ömer
Hz. Osman gibi Hz. Ali gibi izzetli kıl Gazze’nin üzerine Gazze annelerinin üzerine sabır yağdır Ya Rabbi Gazze’nin çocuklarına Gazze’nin mücahitlerine sabır yağdır Ya Rabbi Ayaklarımızı Dinin üzerine Ayaklarımızı Kur’an üzerine sabit kıl Allahım,*Zalim ve kafir İsrail'e karşı Gazze'ye yardım et Allahım Zalimlere karşı mü'minlere Kafirlere ve Facirlere karşı mü'minlere yardım et Allahım İçlerindeki insanlığı öldürenler var, içimizdeki insanlığı öldürme Ya Rabbi, Bizim ellerimizle filistine yardım ulaştır Allahım onlara yardımını ulaştır sen onlara imdat eyle Allahım
Gönüllerine sekinet indir Allahım Yarabbi, götüremeyeceğimiz dertlerle bizi imtihan etme
lütfunla, şefkatinle muamele et* ne olur onların acılarını hafiflet Acılar içinde kıvranan Filistinli, dünyanın sessizliğine yanıyor..*Yarabbi, Gazze yanıyor, Gazze’li analar yanıyor, Gazze’li yetimler yanıyor,*Sen onların ateşini söndür Yarabbi,
*Yarabbi, yerin ve Göklerin orduları senin elinde
Senin gücün ne dayanır ki Yarabbi Kafir ve Zalimleri cezalandır helak ed Kafir ve Zalimleri mahvü perişan ed Sen zalimleri kahret Allahım.
Ebrehe’nin ordularına gönderdiğin Ebabili gönder Allahım Bedir’de meleklerini gönderdiğin gibi yardım gönder Allahım Uhud’da yardım ettiğin gibi, Gazze’ye yardım et Allahım Huneyn’de yardım ettiğin gibi, Gazze’ye yardım et Allahım
Çanakkale’de yardım ettiğin gibi, Gazze’ye yardım et Allahım Gazze’li kardeşlerimize filistine yardım için bize güc kuvvet ve kudret ver Allahım,
İslam Ülkelerinin idarecilerine şuur ver, merhamet ver Allahım Mazlum kardeşlerimize direnme gücü ver Yarabbi Lütfunla zafere eriştir Yarabbi,
*Merhametinle yetiş Allahım Şefkatinle yetiş Allahım,*Rahmetinle yetiş Allahım Lütfunla yetiş Allahım Zalim ve kafir İsrail’i kahret Allahım Yetiş Allahım, yetiş Allahım, yetiş Allahım Ve Selamün alel mürselin velhamdülillahi Rabbil alemin el Fatiha
|