Kaynak vehbi akşit.com gazze duası
sevgili Müslüman kardeşlerim İslâm coğrafyasında kan ve gözyaşı akmakta. İslâm coğrafyası yardım ve duaya muhtaç Ama en çok
duaya muhtaç olanlar Ğazzeli kardeşlerimizdir.
yapacağımız maddî, mânevî, yardımlarla kalbimin duygularıyla göğün*kapılarını zorladım Umuyorum ki duaya "Âmîn!" diyecekler arasında duası benden makbûl Mümin ve*Mümine Müslüman kardeşlerim vardır. duaya herkesin*"Âmîn!" demesini rica ediyorum. Belki bir kişinin duası yüzü suyu hürmetine Ğazzeli kardeşlerimiz zulüm ve katliâmdan*kurtulur.
*أعوذ بالله من الشيطان الرجيــــــم بــــــسم الله الرحمن الرحيــــــم
*ألحمد لله رب العالمين و الصلاة و السلام علي رسولنا محمد و علي آله و
*أصحابه أجمعيـــن
*Eûzü billâhi mine\'ş-şeytâni\'r-racîm, Bismi\'llâhi\'r-rahmâni\'r-rahîm. el-Hamdü lillâhi Rabbi\'l-âlemîn, ve\'s-salâtü ve\'s-selâmü alâ Rasûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve ashâbihî ecmaîn.
*Allâhım Cumartesi yasağını çiğneyip balık avlamaya devam eden peygamberlerinin uyarılarına kulak tıkadıkları için aşağılık*maymunlar ve domuzlar haline çevirdiğin Yahûdîlerin evlatlarını Mü'min ve Müslüman*Ğazze halkını avlamaya başladı. Ey Rabbimiz onları avlayan ve*kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk demeden katleden Siyonist*Kâfirleri ataları gibi aşağılık maymunlar ve domuzlar haline çevir!*Allâhım!*
Asıl niyeti Mekke ticaret yollarına ve Kabe ile Mekkeye*akan paralara sahip olmak olan Kâbeyi*yıkmaya gelen Ebrehe ve ordusunu hava kuvvetleri filon olan*Ebabil kuşlarınla helâk edip yenik ekin yapraklarına *çevirerek planlarını boşa çıkarmıştın. *Ey Rabbimiz, Siyonist*Yahûdîler Filistinden başlayarak kendilerince Vadedilmiş*Toprakları ele geçirmek istiyorlar. Aşağılık maymun ve domuz sürüsü*olan Siyonist Yahûdîler gizli planlarını gerçekleştirmek için*"terörist vuruyoruz bahanesiyle Müslüman katletmeye başladılar.* Ebâbil filonu serbest bırak ki Ğazzede Siyonistlere karşı*mücadele eden bütün dünyanın desteğini kaybeden Müslümanların* imdadına yetişsinler.*Allâhım Habibim" Rasulün Mekkeyi İslâm'a davet ettiğinde "Ellerin kurusun, bizi bunun için mi topladın" diyen Ebû Lehebe Tebbet sûresini indirerek lanet etmiş ve iki elini*kurutmuştun. onun malı hiçbir fayda* sağlayamamıştı.
*Ey Rabbimiz, İslâm ve Müslümanları*silmeyi planlayan Siyonist Yahûdîlere destek*çıkanların iki elini kurut ve*onların birliğini dağıt kazandıkları ve malları onlara fayda*sağlamasın Allâhım Rabbimiz Allah'tır" diyenleri ateş dolusu hendeklere atarak katliâma*tabi tutan ve ateşte*diri diri yaktıkları kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Müminlerin* çırpınışlarını zevkle ve iştahla seyreden kâfirleri kendi yaktıkları*ateşle cezalandırmıştın. Ey Rabbimiz, "Rabbimiz Allahtır"*diyen kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Müminlerle dolu Ğazze'yi ateş dolusu hendeklere çeviren Siyonist Yahûdîleri kendi*kazdıkları kuyulara düşür ve kendi tutuşturdukları ateşle yakarak*cezalandır*Allâhım! Yeryüzünde büyüklenip kibirlenerek "En büyük rabbiniz ben değil*miyim?" diyen, Mümin ve Müslüman İsrâiloğullarını köleleştirerek erkek çocukları öldürüp, kız çocuklarını hayasızca yaşatan*Firavun ve yandaşlarını denizde yok etmiştin. onların*imdadına kimseler yetişememişti. Ey Rabbimiz, atalarına yapılan*zulmü unutarak Firavundan daha beter zulüm teknikleri ile*kadın-erkek, yaşlı-genç, çocuk demeden Mümin ve Müslümanları*katleden alçak ve aşağılık Siyonist Yahûdîleri Ğazze sahillerinde*boğup gebert. yardımlarına dostları yetişemesin*Allâhım Siyonist Yahûdî israilde*Sodom ve Gomore yaşamaktaydı. sapıkların üzerlerine ateşte pişirilmiş taşlar yağdırıp ayaklarını kaydırarak yere geçirmiştin.
|