Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2018, 09:14   #123
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak yeni şafak.com

Tek isteği şehit olmaktı

*15 Temmuz’da eşi Fazıl Gürs ve babası Necati Sayın şehit olan Bilge Gürs, tvnet’te Hilali Beklerken’ programına konuşdu. Babamın tek isteği şehit olmaktı öldüğünde cebinden şehit olmak için dua çıktı” Genelkurmay Başkanlığı’na giden kavşağın önünde tanktan kaçmaya çalışırken köprüden aşağı düştüler. eşim ve babam şehit olurken, kız kardeşim gazi oldu.Babamın tek derdi vatan ve milletti. Ben doğduğum günden beri babam ‘şehit olacağım’ derdi. doğru konuşur ve düşünürdü. Şehit olduğu gece üzerinde şehit olmak için dua çıktı” dedi.Babam tüm ailesiyle ülkesini korumak için dışarıya çıkardı 15 Temmuzdan bir hafta önce rüyamda Amerika ile Türkiye’nin savaştığını gördüm. Ortalık karışıktı. annemin sırtından iki taş düşmüştü. Demek ki düşenler babam ve eşimmiş” HEM BABAM HEM EŞİM ŞEHİT

*Babamın şehadet haberiyle hastaneden dışarı çıktım ‘beni vurun’ diye bağırdım. en değer verdiğim insan gitti Sabah saat 5 gibi eşimin yoğun bakımda olduğunu söylediler. Eşim 1.90 boyunda iri yapılıydı bir şey olmaz diye düşünürdüm en büyük dayanağımdı. Herkes ‘hem baban hem eşin zor’ diyor. ikisi de şehit oldu bir aradalar çok mutluyum” 15 Temmuz’u unutmak mümkün değil ancak “Alışıyorsunuz. bizimle yaşadığını anlıyorsunuz. Eşim vefat ettikten sonra oğluma eşimin niyetiyle aldığım kıyafet oldu. oğlum kıyafeti kokladı ‘anne bunu evden mi getirdin? Babam kokuyor’ dedi. Bana kimse unuttunuz diyemez. babam Necati Sayın’ı ne çok mutluyken ne de çok üzgünken göremezdik. Bir tek Muhsin Yazıcıoğlu öldüğünde ağlamıştı. Hükümet seçildiğinde de mutluluktan üç gün oruç tutmuştu.”
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla