Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2018, 02:55   #17
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak vehbi akşit.com gazze duası

sevgili Müslüman kardeşlerim İslâm coğrafyasında* kan ve gözyaşı akmakta. İslâm coğrafyası yardım ve duaya muhtaç Ama en çok
duaya muhtaç olanlar Ğazzeli kardeşlerimizdir.
yapacağımız maddî, mânevî, yardımlarla kalbimin duygularıyla göğün*kapılarını zorladım Umuyorum ki duaya "Âmîn!" diyecekler arasında duası benden makbûl Mümin ve*Mümine Müslüman kardeşlerim vardır. duaya herkesin*"Âmîn!" demesini rica ediyorum. Belki bir kişinin duası yüzü suyu hürmetine Ğazzeli kardeşlerimiz zulüm ve katliâmdan*kurtulur.

*أعوذ بالله من الشيطان الرجيــــــم بــــــسم الله الرحمن الرحيــــــم

*ألحمد لله رب العالمين و الصلاة و السلام علي رسولنا محمد و علي آله و
*أصحابه أجمعيـــن
*Eûzü billâhi mine\'ş-şeytâni\'r-racîm, Bismi\'llâhi\'r-rahmâni\'r-rahîm. el-Hamdü lillâhi Rabbi\'l-âlemîn, ve\'s-salâtü ve\'s-selâmü alâ Rasûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve ashâbihî ecmaîn.

*Allâhım Cumartesi yasağını çiğneyip balık avlamaya devam eden peygamberlerinin uyarılarına kulak tıkadıkları için aşağılık*maymunlar ve domuzlar haline çevirdiğin Yahûdîlerin evlatlarını Mü'min ve Müslüman*Ğazze halkını avlamaya başladı. Ey Rabbimiz onları avlayan ve*kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk demeden katleden Siyonist*Kâfirleri ataları gibi aşağılık maymunlar ve domuzlar haline çevir!*Allâhım!*
Asıl niyeti Mekke ticaret yollarına ve Kabe* ile Mekkeye*akan paralara sahip olmak olan Kâbeyi*yıkmaya gelen Ebrehe ve ordusunu hava kuvvetleri filon olan*Ebabil kuşlarınla helâk edip yenik ekin yapraklarına *çevirerek planlarını boşa çıkarmıştın. *Ey Rabbimiz, Siyonist*Yahûdîler Filistinden başlayarak kendilerince* Vadedilmiş*Toprakları ele geçirmek istiyorlar. Aşağılık maymun ve domuz sürüsü*olan Siyonist Yahûdîler gizli planlarını gerçekleştirmek için*"terörist vuruyoruz bahanesiyle Müslüman katletmeye başladılar.* Ebâbil filonu serbest bırak ki Ğazzede Siyonistlere karşı*mücadele eden bütün dünyanın desteğini kaybeden Müslümanların* imdadına yetişsinler.*Allâhım Habibim" Rasulün Mekkeyi İslâm'a davet ettiğinde "Ellerin kurusun, bizi bunun için mi topladın" diyen Ebû Lehebe Tebbet sûresini indirerek lanet etmiş ve iki elini*kurutmuştun. onun malı hiçbir fayda* sağlayamamıştı.

*Ey Rabbimiz, İslâm ve Müslümanları*silmeyi planlayan Siyonist Yahûdîlere destek*çıkanların iki elini kurut ve*onların birliğini dağıt kazandıkları ve malları onlara fayda*sağlamasın Allâhım Rabbimiz Allah'tır" diyenleri ateş dolusu hendeklere atarak katliâma*tabi tutan ve ateşte*diri diri yaktıkları kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Müminlerin* çırpınışlarını zevkle ve iştahla seyreden kâfirleri kendi yaktıkları*ateşle cezalandırmıştın. Ey Rabbimiz, "Rabbimiz Allahtır"*diyen kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Müminlerle dolu Ğazze'yi ateş dolusu hendeklere çeviren Siyonist Yahûdîleri kendi*kazdıkları kuyulara düşür ve kendi tutuşturdukları ateşle yakarak*cezalandır*Allâhım! Yeryüzünde büyüklenip kibirlenerek "En büyük rabbiniz ben değil*miyim?" diyen, Mümin ve Müslüman İsrâiloğullarını köleleştirerek erkek çocukları öldürüp, kız çocuklarını hayasızca yaşatan*Firavun ve yandaşlarını denizde* yok etmiştin. onların*imdadına kimseler yetişememişti. Ey Rabbimiz, atalarına yapılan*zulmü unutarak Firavundan daha beter zulüm teknikleri ile*kadın-erkek, yaşlı-genç, çocuk demeden Mümin ve Müslümanları*katleden alçak ve aşağılık Siyonist Yahûdîleri Ğazze sahillerinde*boğup gebert. yardımlarına dostları yetişemesin*Allâhım Siyonist Yahûdî* israilde*Sodom ve Gomore yaşamaktaydı.* sapıkların üzerlerine ateşte pişirilmiş taşlar yağdırıp ayaklarını kaydırarak yere geçirmiştin.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla