Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-23-2018, 08:36   #23
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak www.bilgilerin.com

Dursun Ali Erzincanlı – Hz. Ali’nin Duası

*Ey İhsanı bol Allah’ım! Sana hamd ederim.Ey yegâne Ma’mud! Senin önünde eğilirim.Yücesin, kullarına sonsuz nimet verirsin.Dilediğini hüsrana dücar edersin.Ey Yaradanım! Sana sığınırım. Varlık ve darlıkda Sana münâcaat ederim, sana yalvarırım. günahlarım çok affın büyüktür. Ümitsizliğe sebep yok. sen kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim. Bana kim şefaatçi olur. Ya rab, halimi görüyor Yoksulluğumu biliyorsun. niyazımı duyuyorsun. Beni senden ümit kesenlere katma, kusuruma bakma.ümitsizliğe atma. azametine boyun eğdim, dize geldim. Secdeye kapandım.Allah’ım, dünyadan sıyrılıp huzuruna gelirken beni tevhidden ayırma. Senin narında hoş, nurunda hoştur.rahmetin ümitimdir
*Mal ve oğulların fayda vermedeği korkunç günde senin afvına nail olmak isterim, affet lütfunu göster. Sen yol gösterirsen yolumu şaşırmam yol göstermezsen, dalâlette kalırım. affın yalnız iyilere mahsus ise ya kötüleri kim bağışlayacak?Herkesin İlahısın ümmetin en iyisi olamadım affına sarılıyorum.İtiraf ediyorum, günahım büyük; fakat senin affın daha büyük.lütfunla kalbime teselli doluyor. Günahlarımla gözlerimden yaş dökülüyor. şânına layık olanını yap, beni affet.Beni, senin lûtfundan başka bir yere başvurmayacak bir fıtratta yarattın. Ne umarsam senden umarım.kovarsan, eli boş çevirirsen halim nice olur? Allah’ım, gafiller uykuda, bense gece el açıp sana niyaz ediyorum. Dualarım sana yükselsin, niyazlarım makbul olsun.
*Herkes ne beklerse ancak lûtfundan bekler. Her biri cenneti ister. Sen, cennette didarını göster, bu yeter. Ey insanlara doğru yolu gösterip Peygamber gönderen Allah! Fahri kainat hürmetine, seni tesbih eden, ümmet aşkına, bizi imandan, Kur’an’dan, İslamdan ayırma. Müslüman olarak haşret.
Rasulünden şefaat umarım. Bizi mahrum etme. Senden afv-u mağfiret dilerim. Bizi boş çevirme Allah’ım. Bizi boş çevirme..

Kaynak ihvanforum.org

Dursun Ali Erzincanlı –Saidi Nursi'nin Duası

*Ey sonsuz keremiyle yaratan merhametli rabbim!
Beni günahlarımın utancından kurtar.Ey rabbim, senin af ve mağfiretini bekliyorum Senden başka sığınak ve dayanak yok.Günahların çirkin yüzünden
Hataların korkunç şeklinden, mekan darlığından,*
Tüm kuvvetimle sana sesleniyorum.Verdiğin nimetlerden dolayı;*Herşeyin sana borçludur rabbim çirkin günah ve arkadaşlardan kurtar,
Yerimi genişlettir.*rahmetin sığınağımdır
alemlere rahmet resulünün ve senin rahmetine yetişmek vesilemdir.*Ey keremiyle yaratan,
Rahmetiyle terbiye eden rabbim kapına geldim *
asi, aciz, gafil, cahil,*efendisinden kacmış bir köle gibi sana dönmek istiyorum*Kuşku ve hastalığa tutuldum Senden deva istiyorum sen rahman ve rahimsin.*efendimsin güç kuvvetine ve kudretine sığnıyorum!*Beni kendi kuvvetime güvenmekten koru. İlahi günahlarım için beni azarlama sen kitabın kuran-ı kerimde buyurursun ki:*af dilenirken Allah onlara azap edecek değildir!"*Beni hüzünlerimden kurtarıcak;*sevinçlere ulaştıracak olan yalnız sensin.*Güldürende sensin, ağlatanda sen.Hastalıkdan kurtarıp;*Sıhhat ve afiyet veren sensin.Ey rabbim, sana sığınıyorum!*Benim kötülüğümü bağışla.beni sorguya çekeceğin hiç birşey kalmasın.Ey yokken var olan,*herkesi,*Emri altında bulunduran allahım,Sana sığınanları koru!
Ey nurların nuru,Ey sırları bilen,Ey gece ve gündüzü döndüren,Ey izzet sahibi,Ey günahları affeden,
Kapına geldim*Beni bağışla Beni bağışla rabbim!
amin. amin. amin
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla