Kaynak dualarhazinesi.com
KENZÜL ARŞ DUASI ANLAMI
*Melik Hakk, Mübin Allah’tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah’tan başka ilah yoktur. Bizim ve atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Ben zalimlerden oldum. Allah’tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onundur Diriltir ve öldürür. O diridir ve ölmez. Hayır onundur, dönüş onadır. O her şeye gücü yetendir. ondan yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah’tandır. Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Allah noksanlıkdan arınıktır. Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in Mikail’in İsrafil’in Azrail’in avucundaki ismin hürmetine, Münker ve Nekir hürmetine, salih kullarının hürmetine, İslam’ın hürmetine, *Hz Adem’in senden öğrenip sana seslendiği ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, rahmetin hürmetine, sözlerin hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle seslendi de ateş soğuk ve selamet oldu İsmail kesilirken hangi isminle seslendi İshak hangi isminle sana yalvardı Hud hangi isminle seslendiyse Yakup hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davutu hangi isminle halife yaptıysan demiri yumuşattıysan o ismin hürmetine, Süleymanı hangi isminle kral yaptıysan Eyyübü hangi isminle kurtardıysan o ismin hürmetine,
*Meryem oğlu İsa hangi isminle ölüyü dirilttiyse Musa hangi isminle seslendi de ona Tur’da hitap ettin Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de onu cennette rızıklandırdın israiloğullarına denizi geçirdin işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu yürüttüysen Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum.şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın AMİN
|