Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2018, 03:03   #36
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak huzursayfası.com

Dursun Ali Erzincanlı Tevbe duası

*Allah"ım günahkâr bir sesleniştir bu günahların yükselemeyeceği yüce katına. Şanın ne yücedir senin mülk elindedir ve sen her şeye kadirsin.
Kudrettin her şeye galiptir ve sen çok bağışlayasın Yedi göğü birbiriyle ahenk içinde yaratansın dünya semasını kandillerle süsleyensin.Senin ilmin en gizli işlere nüfuz eder. Sen her şeyden hakkıyla haberdarsın, haberdarsın benden.Dünümden, bugünümden ve yarınımdan. Bir ömrü yele verdim savurdum pişman ve perişan gelip duaya durdum. Geçmişi ve gelecekle kendimi avuttum, nefsimi unuttum.Kalbimin cennetinde ,o yüce dergahında sana seslenir kalbimde ne kadar duygu varsa nefsimin tufanından korumaya çalışırım İbrahim "in ateşe atıldığı mancınık yüreğimdedir benim.

*Kendisinden başka ilah olmayan süphan, zalim oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan beni böyle perişan,hükmün başımda tacım.
Evladının acısıyla yanan bir anne gibi dergâhına titreyen ellerimi uzatıyor tövbemi sunuyorum
Gecenin vaktinde herkes istediğiyle sevdiğiyle hemhalken yetim kalmış bir yürek nasıl sessiz sessiz ağlarsa bende melekleri inleten bir edayla seslenip Allah diyen ve lebbeyk nidalarına ve,
öksüz haykırışa katıyorum tövbemi.Günahları yüzünden mahkûm olur insan,kimse görmesin diye görüpmesin diye kirlenen ellerini kapatır yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler
vicdanından yükselen alev gibi bin sesle Bende secdelere kapanıp ya Rabbim pişmanım, kabul et tövbemi.*güneş batmayı hiç bu kadar istememiştir, çöl serinliğe böylesine hasret duymamış ve bir taş pamuk kadar hafif olmayı istememiştir. Bilal taptaze bir ruhla der ki Allah bir Allah bir. Kumların üstündeki o simsiyah bedenden dökülen terlerle yıkıyorum tövbemi.Kendisinden başka ilah olmayan Sübhan, zalimlerden oldum merhamete muhtacım,huzuruna al beni hükmün başımda tacım.
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla