Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2018, 03:03   #3
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak şarkısözüara.net

Dursun Ali Erzincanlı*-*Kumeyl Duası

*Ey Rabbim,Her şeyi kaplayan rahmetinden
Her şeye güç yeten kuvvetinden Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden Karşında hiçbir şeyin duramadıgı izzetinden Her şeyi kaplayan azametinden Her şeyi kuşatan ilminden
Her şeyi aydınlatan nurundan İstiyor ve bekliyorum
Ey nur, Ey Kuddüs, Ey ilklerin ilki ve sonların sonu
Rabbim, İsmet perdesini yırtan günahlarımı affet
hatalarımı affet Duaların kabulünü engelleyen
Belalar getiren İşledigim günahları yaptığım hataları affet.Rabbim, zikrinle ve Rahmetinle beni kendine yaklaştır Bana şükrü öğret Zikrini ilham et
Bana merhamet et Beni, razı ve kanaatkar kıl
Sen ihtiyacı olana verirsin Kapına geleni çevirmezsin.Ey rabbim senin saltanatın yücedir.
Kimine gizli, kimine apaçıksın*Rabbim Senden başka günahlarımı bagışlayacak Suçlarımı örtecek kimsem yok.Biliyorum nefsime zulmettim.Sana itaat etmedim.beni unutmadın ve Ve bana lütfettin Kalbim sana kavuşma arzusuyla yanıyor Rabbim biliyorum sen benim dostumsun Her kötülügümü örtersin Başıma gelen belayı hafifletirsin Rabbim görüyorsun Zincirlerim beni çökertti.Çirkin ve boş emellerim senden uzaklaştırdı.Dünya beni aldattı. Gururum ve kayıtsızlıgım kalbimi katılaştırdı Rabbim biliyorum ki dostumsun Beni çirkin günahlarımdan kurtar Affet beni Rabbim Her acıya gögüs gerdim senin rahmetinden uzak kalmaya dayanamam biliyorsun Ey Kerim ve Rahim olan Rabbim Yemin ediyorum ki konuşmama izin verirsen Senin kapında coşarım

*Feryat edenlerin feryadı gibi kapında feryat ederim, ağlarım.Nerdesin? Çağırıyorum seni ey müminlerin dostu Ümitsizlerin ümidi Güçsüzlerin dayanagı Ağlayanların sevgilisi Seni vücudumun tüm zerreleriyle çagırıyorum.Rahmetine koşuyorum. kalp senden ayrılmanın acısını duyuyor. dil seni anıyor.kalp seni arıyor ve ağlıyor.Rabbim azapta bırakma kalp senden ümitli ve emindir. Senin sevgini arzulayanı ateş nasıl yakabilir. güçsüzlügümü biliyorsun. Sen yol gösterirsen ateş nasıl zarar verebilir kalp seni Rabbim diye çağırır. Ruhumda senin izlerin var onu ateşe atma senin keremini ve Merhametini diliyorum. Senin isimlerin mukaddestir.Sen Rahmetinle kalplerini okşadın Rahmetini esirgeme Ey Rabbim sana muhtacım *Gizli günahlarım senin ilmindedir. Beni günahdan kurtar. Sen her şeye şahitsin. Rabbim sen günahı bagışlayan ve hatayı örtensin.Sen fakirligimden ve güçsüzlügümden haberdarsın.Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi Yüceligini ve seni anmama yardım et Boş emellerim, günahlarım, bilgisizligim ve gafletimle af kapını gözyaşımla çalıyorum.derdimin ilacısın Rabbim, kimim var senden başka Affı ve rahmeti kimden isteyeyim.günahımla sana geldim Pişman ve perişanım Beni çirkinden ve günahdan kurtar. Gözyaşımla sana dönüyor günahımı itiraf ediyorum Yalnız sana sıgınıyor, özrümün kabulü için af diliyorum.Beni affet Rabbim, beni affet. Ey Rabbim senin rahmet et beni yakma

*Sen benim dünya ve belalara direncimsin ben senin ayrılıgına dayanamam Gözyaşımla çagırıyorum seni ey Müminlerin dostu.
Feryatlara cevap veren Ey sadık yüreklerin dostu
Beni bu gece ve her saatte affet Her günahı işlemişim Sen şahitsin Gizliyi rahmetinle gizledin
Beni günahtan kurtar Yüregim dostluğunu kaldıramaz kalbim sevgini hissedebilir. Rabbim sevginden habersizdik Ey Kerim ve Rahim olan Rabbim Sen benim dünya ve belalara karşı gücümü arttır. kudretinle güç ver.sana muhtacım
İlahi Bilmiyorum sana neleri şikayet edeyim.
Zorlukları mı İnsanları mı? Üzerime gelen günah ve belaları mı? *Beni affet Rabbim.Her şeye sabrettim ama senin ayrılıgına sabredemem. Beni hizmetine al. Sana kul olayım Güvencim, dayanağım, dostum sevdigimsin.Her halimde sana koşarım.Bana kuvvet ver. Kapına gelmeme yardım et Uğrunda her şeyimi vermem için bana güç ve nur ver. Huzurunda değişmez olayım.Sana koşanlarla birlikte koşayım. Seni sevenlerle birlikte seveyim
Rahmetin ve kudretinle koru beni Hatamı affet. sen kullarına hükmü verdin.Bana yönelin, isteyin, kabul edeyim dedin yüzümü sana çevirdim Elimi sana uzattım ümit kapına geldim affedersen şanındır.
bagışlamazsan hangi kapıya gideyim. Hangi kapı var. Senden başka Rab yok Tüm zerrelerimle sana sıgınıyorum Rabbim, Rahmetinle, şefkatinle beni kucakla…Amin…Amin…Amin….
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla