Konu: Sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-17-2018, 08:04   #5
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak sözlervereplikler.com

Nihat Hatipoğlu Sözleri

İslam’ın güzelliğine bak Hz. Musa’yı da Hz. İsa’yı da kabul ediyor. Hz. İsa’yı bütün yüreğiyle anlatan bir mümin olarak ben yahudi din adamlarından ve Papa’dan. Siz Müslümanlar nasıl Hz. İsa’ya iman ediyorsanız biz de Muhammed sav.in peygamber olduğunu kabul ediyoruz demesini beklerdim.

Günahınız ne kadar büyük olursa olsun,*unutmayın; Hiçbir günah Allah`ın merhametinden daha büyük değildir.

Özgecanın benzerlerine ve küçük çocuklara yönelik tecavüz ve cinayet suçlarına mutlaka idam cezasının verilmeli ilahi adalet, vicdan bunu gerekli kılıyor. Azgınlığın cezası vicdanları rahatlatmalı.

Gelecek İslam’ındır. Hiç şüphesiz gelecekte gündeme oturacak tek kişi*Hz. Muhammed (S.A.V.)*dir.

Allah var diyorsunuz, neden yok gibi yaşıyorsunuz

Duanın kabulü için aceleci olmayın. Önce eyleminizle Allaha yakınlaşın, sonra Dua edin

Hz. İsa içki tüketilmesini, çamların kırılmasın, insanların aldatılmasını istemezdi Noel baba bizim kültürümüzde yok; bizim kültürümüzde Nasreddin Hoca Karacaoğlan var.

Bizim noel babaya ihtiyacımız yok Gençlerimize, çocuklarımıza örnek göstereceğimiz yığınla kültürümüz var…Yılbaşı karşılayacaksanız Müslüman gibi karşılayın

Yılın başı onların bayramı kabul edildiğinden evi çam ağaçları ve süslerle süslememiz onların bayramına ortak olduğumuzu gösterir.Yılbaşına özel şeyler yapmak kutlama niyetinde olduğunuzun göstergesi olur.

Noel günü ve gecesinde, kâfirlerin paskalya ve yortularında, onlar gibi bayram yapan küfre girer.Hıristiyanların değil, Yahudilerin ve bâtıl dinlerin ibadetlerini yapmak, onlara benzemek olur. 21 Mart Nevruz Bayramını kutlamak da böyledir.

Noel ile ilgisi olmayan yılbaşında bir Müslümana tebrik kartı yazıp, yeni bir yılın insanlık için, Müslümanlar için hayırlı olmasını dilemek günah değildir. yeni yılın kutlu olsun demek günah olmaz.

Hıristiyanların bayramı Yılbaşı veya Noel kutlamaları caiz değildir.

Kurbana inanmamak başka, kurbanı vahşet gibi görmek başka. Birincisinde dini terkedersin, ikincisinde hem dini terkeder hem başkasını çiğnersin.

Ne adına olursa olsun Kobanide kadın ve çocuklara yönelik bir katliam ve sertliği şiddetle kınamalıyız. İmanımız mazlumdan yana olmayı emrediyor.

Rabb’imiz hidayete erdikten sonra kalplerimizi kaydırma.. Rabb’imiz biz bizi terk etsek de, sen bizi terk etme.. Rabb’imiz bize merhamet et..

İnsanların sırtından haksızca kazanç kul hakkıdır. Bir gram kamu malına ve kul hakkına el uzatan zalimdir. Devlet bu tür elleri kırmalıdır.

Maden işçilerine insanca şartlar sağlanmalı. İhmali olanlara acınmamalı. Ücretler yükselmeli. Şartlara uymayanın iş yerine devlet el koymalı.

Sebep ne olursa olsun bir*hocaefendi, bir şeyh veya alime çirkin sözle hitap etmenize rızamız yoktur. Edebimiz bunu gerektirir.

Bugün sabahtan beri küfür, iftira ve çirkin sözlerle saldıranları en büyük hakim olan Allaha havale ettim. Allah haksızı imanıyla imtihan etsin.

Ey yolcu, yoluna güller sermek isterdim, gülden çok dikenlerle uğraşmaktan gülün rengini unuttum sanma,sadece mevsim son bahar.

Hiç bir dini veya siyasi örgüt, adı ne olursa olsun islam adına konuşamaz, insan öldüremez. Hele çocuk ve kadınları. İslamafobinin sebebi biziz.

Düşmanın da olsa iyi olanı öveceksin
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla