Konu: Sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-17-2018, 08:08   #60
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Kaynak sözlervereplikler.com

Payitaht Abdülhamid Sözleri

Hür olmak için devletin nizamını bozarsan dünyan zindan olur!

Bir müslümanın devleti güçsüzse ve o geceleri rahat uyuyorsa vay onun haline!

İşittik ki peygamberimize hakaret içeren bir tiyatro tertiplermişsiniz. O temsili durdurmazsanız dünyayı başınıza yıkarım.

Haktan ayrılmayız, bize emanet olan İslam’ın sancağını bırakmayız

!Osmanlı her daim tebasına şefkat ve iyi niyet sunmuştur!

Günahlarından ötürü pişman, ibadet ve taatle neşeli değilsen ölüsün!

Ölüm haktır, kalanlara nasihattır!

Biz alemlerin nuru Resul-i Ekrem Efendimizin açtığı sancağı taşımaya devam ettikçe, onlar yerinde durmayacak Osmanlı her vakit insanı yaşatma gayesindedir!

Şehit az ya da çok olmaz. Onların biri de bini de birdir

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe

Zulme uğrayacak dul kadınların, evlatları yetim kalacak kardeşlerimin hürmetine bana güç, kuvvet ver Allah’ım

Tohum toprağa gömülünce ölüyor mu ki, insan gömülünce ölsün

Halkı esir alanlar, gün gelecek merhamet dileyecek!“

Biz yerin üstünde mücadele ederken, siz yerin altında mücadele edeceksiniz Vakit mücadele günüdür, Allah muvaffak eylesin!

Ömrüm yetene kadar, zafere ulaşana kadar bu mücadele bizim için farzdır.Vatan topraklarına her kim fitne sokmaya çalıştıysa, karşısında Sultan Abdülhamid Han’ın adaletini görmüştür!

Allah’ın ayetleri üzerine yemin olsun ki toprağa girene kadar mücadele bizim için farzdır Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam

Haç ile Hilal’in savaşı, hiç bu kadar çetin olmamıştı Savaş başlamıştır! Ya kurt olup çakalları kovacağız, ya koyun olup çürümeye mahkum olacağız

Hainlerin karşısında savaşarak geçen bir ömrün şanlı hikayesi Beni evhamlı sanıyorlardı hayır! Ben sadece gafil değildim, o kadar!
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla