Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2018, 09:10   #14
Kullanıcı Adı
ak61
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adnan Oktar hocaya Allah sabır versin ve Rabbim onu içine düşmüş olduğu bu zor durumundan kurtarsın. İslam'a ve Müslümanlara pek çok hizmeti ve faydası olmuş bir insanı ve onun talebelerini zulüm yaparak derdest etmek ne demek! Malına mülküne kayyum atayıp parasını pulunu gasp etmek ne demek! Ebu Hanzala hocaya hapis cezası verdiler, Alparslan Kuytul hoca hâlâ yargılanıyor bildiğim kadarıyla ve şimdi de Adnan Oktar'a ve talebelerine karşı operasyon yaptılar zalimler! Türkiye Cumhuriyeti devletinin derinliklerindeki bazı yapılanmalar, İslam'a savaş mı açtı?

Bu ülkede hukuk kalmamış, zulüm her yanı kaplamış ve almış başını gidiyor! Her yeri Kerbela yapmaya mı çalışıyorsunuz ey zalimler?!

Alparslan Kuytul hocaya, Ebu Hanzala hocaya ve Adnan Oktar hocaya bu operasyonları kim ya da kimler yapıyorsa ve bu operasyonların arkasında kim ya da kimler varsa onların hepsini Allah'a havale ediyorum ve onlardan asla razı değilim, asla razı değiliz!

Ey kâfirler, ey zalimler! Alparslan Kuytul hocaya yapılan operasyonla başlayan ve sonrasında Ebu Hanzala hocaya yapılan operasyonla ve daha sonra da Adnan Oktar hocaya yapılan operasyonla devam eden süreçle İslam'ı Türkiye'den kaldırmayı hedefliyorsanız o hedefinize ulaşamayacak ve İslamiyet'i bu mübarek topraklardan kazıyamayacaksınız inşaallah!

Biz bu yola baş koyduk! Allah yolundan asla vazgeçmeyeceğiz! Ne zindanlar ne de ölümler bizleri ne korkutabilir ne de yolumuzdan geri döndürebilir! Dönen dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan! Alparslan hocaya da Ebu Hanzala hocaya da Adnan hocaya da âlemlerin Rabbi olan Allah'ımızdan sabırlar diliyorum. Yapılan bütün bu zulümler nedeniyle canım sıkılıyor, üzülüyorum. Üzgünüm ama yılgın değilim. Bizler vurulup düşsek bile ardımızdan gelen temiz nesiller, İslam'ın bayrağını ve sancağını yükseltir.

Allah, bizlere sabır versin ve cihadımıza kuvvet versin.

Abi soytarılar temizleniyor, gerçek ilim peşinde olan din adamlarına kimsenin dokunacağı yok. Geçmişte hizmeti olmuş mu olmamış mı orası ayrı konu, ancak Emniyet bu şahıs ve bağlantılarında suç tespit etmiş ise ki bu arkadaş TV'de soytarılık yapmak peşinde. Din böyle bezirganlık kaldırcak bir şey değil, tevazu yok , maskaralık yapıyor. Din simsarlığı başka bir şey değil. Bu operasyon ağzına Ak Parti'yi destekliyorum yalanını alıp da bana bişey olmaz "yapılanmalarına" ders olsun.

Devlet artık eski devlet değil, Türkiye Cumhuriyeti gerçek Türk-İslam çizgisine doğru ilerlemekte ve bunu da Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesi doğrultusunda başarmaya doğru koşuyor. Allah, Cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin, Bu ülkede Atatürk tüccarlığını da, Din tüccarlığını da hepsinin tozunu attırdı, attırıyor. Milletin ortak değerlerini kendi çıkarlarına alet edenlere rahat yok.

Konu Cihannur tarafından (07-14-2018 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntının düzeltilmesi.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla