Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-15-2007, 17:25   #1
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
kobbal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kelebek Nickli Üyeden Alıntı
oy kullanmazdııımm ;)
oy kullanmamak kendini sıfatsız yerine koymuş oluyosun ak parti 5 sene önce yoktu 5 senede olmayabilir
yanlış anlama ama sana oy kullanam hakkı veriliyor adam yerine koyuluyosun ak partiyi seven kaç kişi var oy veren herkes rte nin haline acıdığı için oy verdi davasını visyon mizyon unu bilen kaç kişi varki ak partili gördüğüm herkes ak parti ak parti imzasına nick ine ak yazıyo ama ak parti için ne yapmışlar onu söylesinler bana ben geçen sene ak parti için 2 kamyon dayak yedim ülkücülerden okulda birinci sene 17 tane dersten kaldım ama sizin ak partili vekilleriniz biz ak partiyi saadet e çeviricez siz kızlarla çok haşir neşir oluyosunuz diye ihraç ettiler ama davam için hiçbirşeyden vazgeçmem
bu söylemi asla kabul edemem..birincisi basbakanimiz acinacak bir insan degildir, ikincisi ona oy verenlerin cogunlugu ona acidigindan degil, isin ehli oldugundan dolayi oy vermistir..
senin ak partililigini tartismiyoruz burada o halde sende milletin ak partililigini sorgulayamazsin..evet takim tutar gibi parti tutmaya karsiyim ama ak partiye o verenleri böyle malum cevreler gibi kücümsemek kimsenin haddine degildir!

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder