Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2020, 01:49   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açıldığı ilk namaz olan dün 24 Temmuz 2020 tarihinde kılınmış olan Cuma namazında ben de yer alabildim. Ayasofya Camii ve çevresindeki alanlardaki 350 bin civarındaki Müslümanla beraber o Cuma namazını eda ettik elhamdülillah. Daha sonra da Ayasofya Camii'nin içinde ikindi namazını kıldım. Bize bugünleri gösteren Allah'a şükürler olsun, O'na hamd-ü senalar olsun.

Ayasofya Camii'nin yeniden cami kimliğine kavuşturulup ibadete açılmasıyla, İstanbul'un fethinin üzerine getirilmiş olan eksiklik giderilmiş oldu; İstanbul'un bir Türk ve İslam şehri olduğu gerçeği ve Türkiye'nin de bir Türk ve İslam ülkesi olduğu gerçeği üzerine getirilmiş eksiklik de giderilmiş oldu hamdolsun.

Ayasofya Camii'nin yeniden cami hüvviyetine kavuşturulup ibadete açılması; dinimiz İslam'ın küfre, biz Müslümanların kâfirlere ve biz Türklerin gâvurlara karşı büyük bir zaferidir! Böylelikle hak, bâtıla karşı bir zafer daha kazanmıştır elhamdülillah.

Yüce Allah, Kur'an-ı Kerim'de Enbiya Suresi 18. ayetinde mealen şöyle buyuruyor:

"Hayır, biz hakkı bâtılın üzerine atarız da onun beynini parçalar; bir de bakarsınız ki bâtıl yok olup gitmiştir..."

Enbiya Suresi 18. Ayet-i Kerime Meali
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla