Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2007, 15:50   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart PKK'nın Arkasında ABD ve İsrail Var!
Alıntı:
ismet Nickli Üyeden Alıntı
şunu söylemek istiyorum

Hiçbir terör örgütü dıştan destek almaksızın 1 günden falza yaşayamaz.

Pkk da dıştan destek alıyor. Dıştan destek almıyor ise nerden buluyor silahları roketatarları mayınları... Kuzey Iraktan arabalar dolsu silah abd askerlerine gidiyor ama ne oluyorsa araçlar pusuya düşürülüyor silahlar ele geçiriliyor ne tesadüf... hani 1 2 bilemedik 5 silah kaybolur da 200 300 silah aynı anda kaybolur mu ya bu tesadüf mü bu ? terör örgütü dışardan destek almazsa hemen yok olur. bu terör örgütü dağlarda silah yapmıyor ya bunların silah fabrikaları yok ki dışardan destekle sağlıyorlar.

Uyuşturucu konusunda da söyleyecek birşey bulamıyorum bir insan bu kadar mı cani bu kadar mı ..... olur be. Gençlerin bunlara kanmamasını istiyorum bir genç olarak kendinize acımıyorsanız uyuşturucuya verdiğiniz paranın pkk ya gittiğini pkk nın bu para ile hain pusular kurduğunu masum canları aldığını unutmayın diyorum
arkadasim bizzat pkk belgeseli izlemis birisi olarak tamamiyle genclerin kandirildigini ve serefsiz bir orgut oldugundan baska diyecek bir sozum yok...
benim anlamadigim konu ulkemizin belli bolgelerinde ki halkimizi da kendi halki olarak gostermeleri...
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla