07-16-2007, 14:19
|
|
|
İstanbul Mitingi
Alıntı:
sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
hani bir laf vardır ya anlatılmaz yaşanır diye işte buda onlardan birisiydi eşimle birlikte gittim
zihniyet ve neaket belli binlerce insan otobüslerin bizi almasını bekliyorduk ve insanlar saygı gösteriyolardı yer veriyor öncelihk tanıyolardı otbüsten indik yolumuza devam ediyorduk 500 mt kafdar yürüdük önce deniz göründü sonra meydan yavaşça kendini göstermeye başladı aman allahım oda ne binlerce insan bayraklar denizde bulunan vapurlar ayrıca limandan çıkıp oraya demr atan gemiler
eşime birden kızarcasına bir tonla gördünmü bak geç kaldık erken gelelim dedim sana sonunculardanız dedim
ama birden arkama baktımki sanki aşağıda meydanda kimse yok herkez yeni geliyor insan seli 20 metrelik yolu kaplamış üzerimize doğru geliyor birden içimde bir heyecan bir çoşku
hemen meydana doığru indik meydana girmek nafile iğne atsan yere düşmüyor
kalabalığın arasına dalık ilerledik elimizde bayraklar başbakanımızın gelmesini bekledik kendileride kocaelide miting deydi babamlarda oradaydı haberleşiyoduk
okadar işnsana rağmen rahat bir şekilde ilerlemiyi başardık insanlar nezaketle yol veriyor sıkışma olmasın diye genç erkek guruplar hemen yol açıyor
sonra bir gurup kız arkadaşların yanlarına geldik platforma yakın bir yere artık görüş açımıza girmişti konuşma alanı şarkılar eğlence çoşku en üst düzeyde idi bağıran ağlayan sızlayan küfreden ellerinde sıgara içki olan kimsecikler yoktu
ve konuşmalar esnasında bir anons geldi
işte beklşenen an gelmişti
öncelikle sy Abdullah GÜL konuşmasına başadı coşku büyüktü iğne gibi sözler birilerine mutlaka batmaktaydı
ve o an geldi sy Recep Tayyip ERDOĞAN dedi anonscular ve o büyük coşku marşlarımız gök yüzüne yükselen balonlar
ve konuşmasını dinladik birde en güzel olaylardan birtanesi kos kocaman bir TÜRK bayrağımızı miting alanını dolduran la birlikte üzerimizde taşıdık bir baştan diğer başa kadar gerçekten güzel bir duygun idi ama ben katılan sayısını az buldum okadarı yetmezdi ist miting inde
ama olsun
dedik ya anlatılmaz yaşanır bizler millete meydanlarda değil sandıkta verecez cevabı
sonuçta engüzel slogan
durmak yok yola devam dı
|
ne güzel özetlemişsiniz...okurken tüylerim diken diken oldu...bir an kendimi orada hissettim...
ben gidemediğim için çok üzgünüm ama biz cevabı sandıkta vericez ...
|
|
|