Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2007, 21:56   #24
Kullanıcı Adı
nuh
Standart BU PROTESTO HERKESE HERKESE HERKESE...... ANLAYAN ANLAR
Alıntı:
akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
BAK NUH KARDEŞİ,M BEN DİYORUMKİ DİYARBAKIRDA 2 MİLYON KATILIMLI TÜRKLER KÜRTLER TOPLANSAK TERÖRÖ HAYIR ARAMIZI BOZAMAYACAKSINIZ DEYİP AĞZIMIZIN ÇIKTIĞI KADAR SESİMİZİ ÇIKARSAK ONLARA NET CEVAP OLMAZMI.BIRAK MSN DE O BUNU YAPMIŞ ETMİŞ ARAŞTIRMALARINI ASIL MESELE NE BİLİYORMUSUN ASKERLERİMİZİ TERÖRE ESİR VERENLER ASKERİ TERÖRÖ ŞEHİT ETTİRENLERE İYİ BİR DERS ODA BURDAN GEREKTİĞİ YERLERE SESİMİZİ ÇIKARMAKLA OLUYOR.TÜRK HALKI O MEYDANLARDA İSTESİN İSTİHBARAT O GECE NE YAPIYORDU HEPSİNİN CEVABINI ALIR.ŞİMDİ DİK DURUP YARALARI SARMA ZAMANI

PKK HİÇBİR ZAMAN KÜRT İLE TÜRKÜ YAN YANA GÖRMEK İSTEMEZ BUNUDA İLETEYİM
bende diyorumki türk kürt kardeşliğini böyle saçma sapan meydan toplanmalarıyla yapmasak, çünkü bir yararı yok. eğer kürt türk kardeşiliğ sağlancaksa tabikine bu fiili olmalıdır. oralara hizmet ederek, doktorların ve öğretmenlerin oradaki görevlerinden kaçmamasıyla olur. bağırmak ses çıkartma slogan atmak tarih boyunca hiç bir işe yaramadı yaramayacakta. bugüne kadar bağırmayal çözülen doğru düzgün bir iş gösteremezsiniz bana. insanlar duygularına yenik düştüklerinden işte bu oyunlara geliolar. 1 hafta sonra herkez normal yaşamına dönüyor. ozaman nerde o meydanlarda bas bas bağıranlar. adam eroin içiyor gelmiş vatan bölünmez diye bağırıor bu adamın kendisine faydası yok ülkeye ne faydası olsun hemde bu yolla. neyse ben anlatmak istediğim anlattım umarım daha uzamasın tartışmak hiç birimize yaramıcak :D