Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-17-2007, 02:07   #127
Kullanıcı Adı
Yilmaz67
Standart AK PARTİ'NİN ÖZELLEŞTİRME POLİTİKASI
Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yilmaz67 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar siz ziraat bankasinin özellsestirmesi ne demek oldugunun farkinda misiniz. Ziraat bankasinda milyonlarca ciftcinin borclari vardir. Eger bu bankada yabanciya satilirsa bu demek oluyorki bu yabancilar ciftcinin malina ipotek koyabilecek ve arazisin elinde alacak ve böylece türkiyede toprak alip bizi böyle yutabilecekler bunu bilmemiz lazim bu özellestirmelerdüsmanimizi bize karsi güclendiriyor.i
Çok haklısın. Benim şirketimin ödediği vergilerle çiftçimize verdiğimiz kredilerin faizi devlet sübvanse etmeli ki toprağı ipotek olmasın. Devlet memurunun maaşından yapılan kesintilerle beceriksiz çiftçilerin ödeyemediği borçların faizleri ödenmeli. Dünyada fındık 3,5 ytl, bizim çiftçimiz fındığı 4,5 ytl'ye üretiyor. Onu da sübvanse edelim batmasın.
Peki arkadaşlar bu memlekette hangi parayla yatırım yapacaksınız? Batan 22 bankasın faturasını ödemek için sırtımızda kambur çıktı. Kim ne veriyorsa 5 fazlası diyen zihniyete oy verdiniz memleketin anasını ağlattınız.
Sen cem uzana oyunu ver. Seni anca o kurtarır kardeşim.
Ben parti propagandasi yapmiyorum sadece kendi görüsümü söylüyorum ben akp li degilim ve akp lilere sesleniyorum. Burda futbol takimi tutar gibi particilik yapmayiniz. Yanlis yapiliyorsa yanlis yapildi deiyin ve tepkinizi ortaya koyun ki bir daha böyle yanlislar yapilmasin.