Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-17-2007, 13:57   #128
Kullanıcı Adı
Uğur Işık
Standart HAKARETİN BİNİ BİR PARA! ADALET BU MU?
Değerli Ergin Bey,diyorki:

Tartışmalarda 3 tip insan vardır dedim. Birinci tip insanlara ne anlatırsan anlat gene bildiğim bildik çaldığım düdük derler, diyalogtan yana değillerdir dedim. Bu lafıma alındın. Moderatörden beni banlamasını istedin.

Değerli Ergin,ben senin bu lafına değil,ondan önce yaptığın hakarete alındım.Tekrar ne dediğini yazayım.

"Anlaşılan sen akıllanmadın. Dur bir daha anlatayım. Kafan kalın değilse bu sefer anlaman lazım."

yukardaki hakaretine istinaden,uyarı almanın ve forumdan ve benden özür dilemeni bekledim.

Bundan vazgeçtik,düşüncelerini ve kendi doğrularını kabul ettiremediğin için hakaretin tozunu arttırmaya başladın ve dün dedinki:

"Sen ne yazıkki sana bin tane kıssa anlatsam bir tane hisse çıkartamayacak kadar acizsin ve ezbercisin. "

Artık seni iyi niyetli bir arkadaş olarak görmüyorum.

Ha bu arada sana şunu da söyleyeyim. Bilgisayar da kullanma. Çünkü dünyadaki en büyük işlemci üreticisi İntel, has mı has israil firmasıdır. Senin zihniyetin zaten gavur icadı diye matbayı da memlekete 100 sene sonra sokmuştu.
Değerli Ergin,

Senin beni iyi niyetli görmeyişin, beni ve düşüncelerimi değiştirecek değil.Ayrıca söylemeden geçecekde değilim.Ben teknolojiye,yabancı sermayaye karşı felan da değilim.

İntel,microsoft alanının en iyileridir.Bende diyorumki:

Türkiye geçen 5senelik süreçte,teknoloji alanında dışa bağımlılıktan kurtulmak için hangi alt yapı çalışmalarını yaptı?Hangi ürünümüzü dünya lideri haline getirebildi.

Üniversitelerde üretilen hangi teknolojik ürünü numune olmaktan çıkarıp sanayi alanında üretime dönüştürdü.

AK Parti'yi karalama demişsiniz,nerede karalama?AK PArti,Türk sermayesini aşağılarken,yabancı sermayeyi hakim kıldı.Kendi üreticisini sahipsiz bıraktı.Üniversitede ki bilim gücünü,sAnayideki iş gücünü,devletin teşvikçi gücünü birleştiremedi.Yaptığı tek şey,var olan kurumları satmak oldu.

Bu 3lü birleşme olsaydı, Türkiye şaha kalkacaktı.Bu önümüz süreçtede olmayacaktır.Çünki:

BOP ve BİP bunu istemiyor.BOP ve BİP'in stratejik müttefiki olanlarda doğal olarak onların dediklerini yapmak durumundalar.

Saygılarla.

Uğur Işık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla