Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 21:26   #21
Kullanıcı Adı
Feyza
Standart 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bayonet Nickli Üyeden Alıntı
kesin bir bilgi ben bugün haberi dıs gündem bölümüne yazdım zaten kacırılan 8 askerde neden catısmadı öteki sehit olanlarla aynı yerdeydide neden teslim oldu deniliyor.. ben olsam kanımın tüm damlasına kadar savasırım onlara teslim olmaktansa ölürüm vatanım için zaten 8 askerden biri dtp milletvekilinin yegeni
Bu konuda zaten halkda bir tepki var. Ama tam yaşananları bilmeden böyle bir tepki vermemiz doğru olmaz..
Kaçırılan 8 asker konusunda gerçekten benim ilk resimler ortaya çıktığından beri şüphelerim var Türk silahlı kuvvetlerinin onuruyla oynanmıştır.
Günahlarını almıyalım ama o resimlerde çokta zor durumda gözükmüyolardı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bir düşünün ki yıllar önce barajı hep ileri süren parti artık meclisde ancak bölge için ne yapıyor.. hiç bir şey Meclise girdiklerinde ilk söyledikleri şey imralıyı gündeme getireceğiz.. Aslında bunlar tam bizim istediğimiz şeyler..Bu tarz konuşmlar eylemler Dtp ye güneydoğuda oy kazandırmaz aksine oy kaybettirir.. Bana göre Dtp dahada ileri gitsin.. Konuşsun bir şeyler gündeme getirsin Apo tarafından yönetildiğini daha da fazla belli etsin... Pkk ile bağlarını ortaya koysun ..Kazanan yine biz olacağızdır..
Aynen katılıyorum suç üstü yakalandıkları doğru bir tabir bu yaptıkları onlara oy kaybettirir kazandırmaz
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır