Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 21:54   #52
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bayonet Nickli Üyeden Alıntı
su kacırılan 8n askeri dtp kurtarmadı cünkü askerler cuma günü geceyarısı kurtarıldı ve direk olarak neden okadar rahattınız neden catısmadınız sehit olan askerlerimiz gibi denildi ama dtpliler kurtardık dedi ve prim yapmaya calıstılar basardılarda dtplilerin amacı hükümeti biraz daha zorlayıp ondan sonra kurtardık demekti ama bordo bereliler önce davrandı pesmerge kılıgında gittiler kamplarına ve oarada dtp aranıp sizmi gönderdiniz diye sorulmus salalımmı hayır denince catısma cıkmıs 4 terörist bası öldürüldü bunları yapan yine türk askerleri 8 asker hala sorguda dtp ve okk yla işbiriligi içindemisiniz diye............
OLUP BİTENDEN DEĞERLİ KARDEŞİM DTP NİN HABERİ VARDI BUNA EMİN OLABİLİRSİN. ASKERİN EĞER BUGÜN BİR TEK BURNU BİLE KANAMAMIŞ İSE BU ÜLKEMİZDE VAR OLAN DTP DİR. MALESEF ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BUNU. O ASKERLERİMİZİN BİR YERİNDE BİR PROBLEM DUYSA İDİK OLANLARI SİZLER SORUYORUM DÜŞÜNEBİLİRMİYDİNİZ. ALLAH KORUSUN.
işte kardeşim onların hedefi de bu.. yazılarından takip ettiğime göre tertemiz bir insansın. ne dedin az önce.. askerlerin burnu bile kanamadı ise bunun sebebi DTP dir. Senin yerinde ama kesinlikle yadırgamıyorum. Cahil ve işsiz maddi durumu zayıf bir kardeşime bir PKK lı gelse haydi gel haklı davamızda beraber olalım dese, bu son olayların da etkisi ile evet deme ihtimali oldukça yüksek değil mi
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır