Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 20:39   #26
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Almanya'dan selamlar..
Öncelikle hosgeldiniz..
Sizin burada olmanizdan ziyadesiyle memnunum..evet fikir noktasinda ayriliklarimiz var ama bu bizlerin ayni ortamda birseyleri konusmayacagi anlamina gelmez..
Bende yurtdisinda(Avusturya) ikamet ediyorum ve sizi en azindan ruh hali olarak gayet iyi anlayabiliyorum...insallah burada fikirlerimizi ortaya koyar önyargisiz bir sekilde fikirlerimizi tartisiriz..
Ancak sunu bastan söylememde sakinca olmaz sanirim..her ne kadar önyargisiz olarak fikirlerimizi tartisacaksakta buranin bir siyasi partinin forum sitesi oldugunu hatirlatarak tartismalari bu gercegi göz önüne alarak yapilmasi gerektigini unutmamaliyiz..
yani uzun lafin kisasi amacin "Müslüman mahallessinde salyangoz satmak" ise tartismaya hic baslama derim yok amacin gercekten demokratik bir sekilde tartismaksa buyur kardesim..
burasi mevlana anlayisina sahip insanlari bünyesinde bulunduran bir sitedir o yüzden burada sana karsi özel bir ayrimcilik yapilmayacagindan emin olabilirsin, ama eger artniyetli biriysen(ki bunun belli olmasi cok sürmez) bu ortamda cok fazla tutunamazsin..
arkadaslarin cikislari daha önce yasanan tatsiz hadiselere dayanmaktadir ancak bu tatsiz hadiseler sana olumsuz bakmamiz anlamina gelmez, hic degilse birileri gibi ikili oynamak yerine ben buyum ve düsüncem bu diyerek forumda kendini belli etmissin bu yönden de tesekkür etmek isterim..
ilk mesajina gelince..bizler bu ülkenin degerlerine saygili insanlariz ancak bu ülkenin degerleri üzerinden siyaset yapanlara, o degerleri ranta cevirenlere karsiyiz..
bizler öyle cafcafli sözlerle sevgimizi gösterise dönüstürmek yerine, o ilkeleri cercevesinde ülkemizi muassir medeniyete ulastirmaya calisiyoruz ancak senin ismini verdigin bir kac siyasi parti ve dernek malesef herkesin ortak degerlerini tekellerine alarak bundan siyasi menfaat ve rant elde etmeye calisiyor..
bu tür konulari aslinda tanisma basliginda konusmak yerine acilmis konularada yada bundan sonra acilacak konularda konusmak daha evladir..
bir kez daha size hos geldiniz diyor, kafanizdaki sorularin aydinliga cikmasini temenni ediyorum..
ayri fikirlerde olsakta, ayni vatanin evlatlariyiz kardesim ;)