Almanya'dan selamlar..
Bu foruma üye olmamin nedeni sizin gercek yüzünüzü ve düsüncelerinizi ögrenmekti. Ve hedefime vardim. Yanilmamisim. Ve dogru yolda oldugumu tekrar anladim.
Atatürk ve Kemalizmi bir birinden ayiranlarin, Kemalizme ve onunla birlikte Atatürke karsi olanlarin, ben "seriyatciyim" diyenlerin arasinda benim isim olamaz. O Genclik marsinizdaki "Cumhuriyetin bekcisiyiz" ve "Atatürkün izindeyiz" sözleri cok yanlis. "Seriatin pesindeyiz" ve "Allahin izindeyiz" sözleri size daha uygun olurdu. Kendinizi Atatürkcü gibi gösteriyorsunuz ama tam tersi düsmanisiniz! Cok üzgünüm gercekten. Sizi bu yasda kim bu yanlis yola getirdi bilmiyorum.
Kemalizmi kabul etmeyenler Atatürkü de kabul edemezler. Ben bir insanin ideolojisine ve ilkelerine karsi isem nasil o insanin izinde olabilirim ? Kemalizm Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi ideolojisidir. Cumhuriyeti ve Türk Milletini 84 senedir ayakta tutan sistemdir. Bunu siz ama anlamamissiniz. Atatürkü anlamamissiniz.
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."
Demis Atam. Ama anlayana...
Okulda size ne ögrettiler merak ediyorum. Normal Lise yerine Imam Hatip okullarinada gitmis olabilirsiniz belki. O zaman anlayabilirim sizi.
Türkiye Cumhuriyeti LAIK bir devlete sahiptir. Bunu ne siz seriyatcilar nede baska biri degistirebilecek. Bos yere tartismalar yaratiyorsunuz. Memnun degilseniz buyrun gidin Irana. Orda istediginiz hayati bulursunuz eminim. Ya Vataniniza, Ataniza ihanet etmeyi birakin veya Türkiye Cumhuriyetini terk edin. Yeterince vatan hainlerinle ugrasiyoruz zaten, birde siz cikmayin lütfen. Kimse bu sitede Atatürke düsman degil demis biri. Hic gülecegim yoktu. Atatürk ideolojisine karsi olan insanlar nasil Atatürke karsi olmasinlar ? Ideolojilerini kabul etmeyen insanlar nasil Atanin izinde olsunlar? Bir düsünün isterseniz.
Yüce Atamin bir cümlesinle Forumunuzu terk ediyorum.
"GELDIKLERI GIBI GIDERLER"
|