Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2007, 22:02   #42
Kullanıcı Adı
mavera
Standart sız amarıkayı ıstıyonuzmu
Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
evet arkadaşım güzel söyledin.onların eğitim hakkını biz elimizden değil aileleri elinden alıyor.
aileleri almiyor, devlet aliyor..devletin görevi bireyim egitim hakkini karsilamaktir bunu yaparken birey gözetmemeli ama bizim devletimiz sekilcilik yaparak kisileri ayiriyor..
yani ayrimcilik yapiyor..hani laik bir ülkeydik laiklik bireyin dinini özgürce yasamasidir o halde kime ne basörtüden kime ne benim sakalimdan, kime ne mini etekten, kime ne uzun sactan, kime ne küpeden...
biraz özgürlükcü olun bu yasakci zihniyetiniz yüzünden habire yerimizde saymaktayiz ;)
ya yapmayın allah aşkına yaa.baş örtüs takıpta müslümanım diyen kaç kişiyi gördüm ben hiç bişey yapamayan.müslümanlık baş örtüsü değildir.bunu hep karıştırırlar.
müslüman başörtüsüzlük de değildir....ha bu arada iyi bakmadığına eminim...ben müslümanım ve başörtülüyüm...herhangi bir siyasi fikirden ya da baba baskısından dolayı değil istediğim için dini sebeplerden başımı örtüyorum...ve sen din adına ne biliyorsun ezberlediğin sloganlar dışında...sana öğretilen sloganlar dışında...
bana bir şey öğretilmedi yaşananları göre göre bunları yazıyorum
bu nerede yasadigina göre degisir..birde sen birseylerin ögretilmesini beklemek yerien kendin ögrensen nasil olur..okuma, yazman var o halde bizzat kaynagindan yani kurani kerimden acip okuyabilirsin ;)